Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesiiii cok acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyisine denk getirsin Allah. Benim doktorum devlette cok iyi birisi oyle ilgili ki insanı rahatlatıo boyle. Eşide kadın dogumcu ozel bi hastanede. 8 defa tüp bebek yaptırmışlar olmamış sonradan kendiliğinden olmuş. Rahat ol der olacak der hep boyle canım falan diyerek konuşıo. Allah bin kere razı olsun. Guler yüzlü doktorlar artsın
Oylesinden tabi allah razi olsun gtmedgmz doktor kalmiyo o kdr kan degerleerm degisiyo biri de cikip su vitamini bunu bunu al demiuor hep normal normal bu ama testler oyle soylemiyor

Benim kirmizi geldiii daha gidemeden doktor yine de gtsemm mi yarin direk asilamaya mi gtsem karar veremedim klomen verrim demisti dun ben gonal f kullanmistm daha once klomen icn hep kist yaptgini okuyorm blgmz var mi kizlar

Benim kirmizi geldiii daha gidemeden doktor yine de gtsemm mi yarin direk asilamaya mi gtsem karar veremedim klomen verrim demisti dun ben gonal f kullanmistm daha once klomen icn hep kist yaptgini okuyorm blgmz var mi kizlar
Yaa geldimi neyse diger aya inşallah. Ben kullandım mayıs ayında 3 yumurtam oluştu kist oldu onlar da. Klomen veriolar once sonra asılama yapıolar

Sen git bi doktora yarın yada perşembe hormonlarına bakıp ona göre veriolar bende kan testi verdim sonuç bekliyorum 3 te gitcem tekrar hastaneyr

Kizlar bende geciktim son adetim 4 haziran hala olmadim olduktan sonra hayita basliyim diyordum ama sen hayit ictigin halde bile gecikme gorunce oda ise yaramaz mi acaba. Pers doktora gidip sorucam
Bnmde 3 hazirandı son adet başlangıcım ve dün hamile oldugumu öğrendim

Bende bişey yok beta hcg de cıkmadı adet de olmadı ne guzel rahiminde çok kalın dedi doktor. Adet söktürücü verdi içsemmi ilişkiye devammı etsem bilemedim . Boyle olup hamile olan cokmuş. ☹️

Sen git bi doktora yarın yada perşembe hormonlarına bakıp ona göre veriolar bende kan testi verdim sonuç bekliyorum 3 te gitcem tekrar hastaneyr
Yarn gtcem e nabiza grmemisler sonucu oyle bi agrm var ki ignelik oldum gtsem sira almadan sabahtan aksama kdr bekletckler yarn gdrblcrm sen aldn mj

Bende bişey yok beta hcg de cıkmadı adet de olmadı ne guzel rahiminde çok kalın dedi doktor. Adet söktürücü verdi içsemmi ilişkiye devammı etsem bilemedim . Boyle olup hamile olan cokmuş. ☹
Ayy canim bilemedim ki birsey demedi mi gelir gelmez diye 😳 ay sicaktan mi bi kdr bilemedm ki belirtn var mi bnde hc yoktu ta ki gelene kdr su anda resmen tirmaliyorm daha telefona bilr yeni bakabldm yarn da bal corek otu tarcina basliyorm klomen verirse alayim mi kararsizm

Ayy canim bilemedim ki birsey demedi mi gelir gelmez diye 😳 ay sicaktan mi bi kdr bilemedm ki belirtn var mi bnde hc yoktu ta ki gelene kdr su anda resmen tirmaliyorm daha telefona bilr yeni bakabldm yarn da bal corek otu tarcina basliyorm klomen verirse alayim mi kararsizm
Yok bişey demedi . Tarlusal yazmış 10 gun sonra olursun dedi. Belirtim sadece bi kaç gun once gelen pempe akıntı damla damla olması. Ve kasık sol bacak agrısı var bel agrım vardı biraz hafifledimbi kaç gundür. Kan testinde yok idrar testinde yok rahimde bişey gözükmüo rahim kalın demesimde beni işkillendirdi. Belkintutunuo yeni cıkmıo o yüzden. Bi kaç guj daha mı beklesem içmesem ilacı acaba

Önce bitkiseli yap sonra ilaça yani klomene başla canım

Yok bişey demedi . Tarlusal yazmış 10 gun sonra olursun dedi. Belirtim sadece bi kaç gun once gelen pempe akıntı damla damla olması. Ve kasık sol bacak agrısı var bel agrım vardı biraz hafifledimbi kaç gundür. Kan testinde yok idrar testinde yok rahimde bişey gözükmüo rahim kalın demesimde beni işkillendirdi. Belkintutunuo yeni cıkmıo o yüzden. Bi kaç guj daha mı beklesem içmesem ilacı acaba
Hc bilemedm ki canim napsan baska birine daha mi gtsen

Back