Ben katilirimEvet kızlar güzel bi sıkıntı gurubu kuralım hep birlikte kurtulalım inşallah katılmak isteyen belirtebilir
Ilk katilan ben olayim :)Evet kızlar güzel bi sıkıntı gurubu kuralım hep birlikte kurtulalım inşallah katılmak isteyen belirtebilir
Ekliyorum canım ilk sırayaIlk katilan ben olayim :)
Tamam sevinirim canimEkliyorum canım ilk sıraya
Bencede kaptimmm bileeBizde ilk gelen ilk sırayı kapar
Ben katılırım inşallahEvet kızlar güzel bi sıkıntı gurubu kuralım hep birlikte kurtulalım inşallah katılmak isteyen belirtebilir
Canım lalem nasılsın etiket için sağolasın
Günlük 1 kişiye olacak şekilde ister sayıdan düşerek isterseniz kişi sayısına bölerek okuruz canımCanim nasil olcak birbirimize mi okucaz
İyiyim kuzum sen nasılsın hiç sıkıntı değil canım özledim sizlerle dua guruplarında olmayı bayadir giremiyordum buralara başka dua gurubunda oluruz inşallahCanım lalem nasılsın etiket için sağolasın
Dua grubunda varım
Hatim grubunda varım
Isyerindede yoğun bir dönemdeyiz. Yetiştirmede sıkıntı yaşarım. Rabbim dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin aminnnnnn
Öyle yaparız canım aynen
Ekle canim benide
Tamam canim hayirli olsun .allah kabul etsin şimdiden .böyle güzel dualara fesile oldugun icin de allah razı olsun“La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin” Duası
Türkçe Okunuşu: “…Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne)
Güncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
canlar akşama kadar bekliyelim gelen olursa diye akşam nasıl okuyacağımızı kaç sayı okuyacağımızı belirteceğim fazla sayılı olmayacak yani önemli olan birbirimize dua okuyalım hep birlikte kurtulalım sıkıntılarımızdan inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?