- 15 Ağustos 2019
- 142
- 53
- 18
- 38
- Konu Sahibi Sademkubra
-
Azalsa keske de gecse sabretmekten oldu.Bugunume sukur gene ama cok psikolojimi bozdu hergun dahada artiyorBen de aynı şeyi yaşadım. Manevi kayıplarımın üstüne maddi sıkıntılarım geldi üst üste. Hayatımda tek bir şey yolunda değildi her günüm sinir stres cinnetten ibaretti nerdeyse. O dönem çok yaşadım bunu. Doktora gittim uyuz dediler başka bölüme sevk ettiler. İlaç verdiler geçmedi meğersem değilmişim. Sosyete uyuzu dediler ( duş jeli, parfüm vs.. alerjisi ) Değilmişim. Gece uykumda bile kaşınıyordum durmaksızın ve kabarmıştı her yerim kıpkırmızı. Derdim tasam azalınca kendiliğinden geçti...
Bende dusunuyorum ama antidepresan vericek kullanmak istemiyorum
Allah sabir versin gumus suyunu denedim geceleri en azindan rahatim.Gunduzleri de ara ara oluyor ama aksam iyica artiyor uyuyana kadar kanattim heryerimi.Aynı sıkıntı bende de var şuan bende stresten olduğunu düşünüyorum 2 tane bebege tek başıma bakıyorum bide yemekti temizlikti kilolar sac dökülmesi vs. bin tane seyi kafaya takıyorum derken 1 aydır elimde ayağımda kasinti başladı biraz rahatliyim diye memlekete gittim annemi babamı gördüm rahatladım ordayken hiç kaşıntı olmadı tekrar evime gelince başladı kasintilar şuan emzirdigim için ilaç vermiyor doktorlar
Yok sandiginiz gibi degil intahar ettirecekti o ilaclar bana cok agir ilaclar kullandim cok uzun zaman once tovbeliyim.Dozu yetmedikce mutsuz oluyorsunuz.Ayrica ilaca karsi degilim kullaniyorumda yeri gediginde.Niye? Boğazınız iltihaplanınca antibiyotik kullanmakta sorun yaşamıyorsunuz, başınız ağrıyınca ağrı kesicileri leblebi şekeri gibi yuvarlamakta sıkıntı görmüyorsunuz öyle değil mi? Tek zararlı ilaç antidepresan mı? Gerçi bunu yazdığım/söylediğim her insandan aldığım cevabı alacağım sizden de muhtemelen; “ama ben bütün ilaçlara karşıyım, ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmam”.
Daha zamani var bitmesine malesef kaldiramiyoruz keske bitse sıkıntılarımBen bacaklarımı kanattıgımı bilirim kasımaktan.
Beni strese sokan durum ortadan kalktı ve kasıntilarım bitti.
En kısa zamanda kurtulmanız dileğiyleDaha zamani var bitmesine malesef kaldiramiyoruz keske bitse sıkıntılarım
Ketoral diye bir sampuan var kullan geciriyo benimde eskiden saclarimdaydi sadeceBenim de özellikle kafa diplerim kaşınıyor.Kesinlikle stresten.
İnsallah tesekkur ederim dilekleriniz icin :)En kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle
Malesef bende ayni dertteyim gumus suyu aldim heryerime suruyorum.Gece uyuyutuyo uyanirsam durum vahim. Aksam bu saatlerde geri basliyo.Allah kimseye yasatmasin.KPSS'ye çalışırken olmuştu bende. Ne zaman ders çalışmaya başlasam boynum başlıyordu kaşınmaya, çok sinir bozucuydu. Doktora gidip anlattım durumu, gün içinde hiç yok, derse oturunca var diye, çeşitli merhemler verdi, geçti.
Geçmiş olsun. Stres birçok hastalığın sebebi.
İnşallah kurtuluruz bu sıkıntılardan da kasinti da biter Allah yardimcimiz olsun canımAllah sabir versin gumus suyunu denedim geceleri en azindan rahatim.Gunduzleri de ara ara oluyor ama aksam iyica artiyor uyuyana kadar kanattim heryerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?