Sıkıntilardan başlayan kaşıntı

Ben de aynı şeyi yaşadım. Manevi kayıplarımın üstüne maddi sıkıntılarım geldi üst üste. Hayatımda tek bir şey yolunda değildi her günüm sinir stres cinnetten ibaretti nerdeyse. O dönem çok yaşadım bunu. Doktora gittim uyuz dediler başka bölüme sevk ettiler. İlaç verdiler geçmedi meğersem değilmişim. Sosyete uyuzu dediler ( duş jeli, parfüm vs.. alerjisi ) Değilmişim. Gece uykumda bile kaşınıyordum durmaksızın ve kabarmıştı her yerim kıpkırmızı. Derdim tasam azalınca kendiliğinden geçti...
Azalsa keske de gecse sabretmekten oldu.Bugunume sukur gene ama cok psikolojimi bozdu hergun dahada artiyor

Bende dusunuyorum ama antidepresan vericek kullanmak istemiyorum

Niye? Boğazınız iltihaplanınca antibiyotik kullanmakta sorun yaşamıyorsunuz, başınız ağrıyınca ağrı kesicileri leblebi şekeri gibi yuvarlamakta sıkıntı görmüyorsunuz öyle değil mi? Tek zararlı ilaç antidepresan mı? Gerçi bunu yazdığım/söylediğim her insandan aldığım cevabı alacağım sizden de muhtemelen; “ama ben bütün ilaçlara karşıyım, ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmam”.

Aynı sıkıntı bende de var şuan bende stresten olduğunu düşünüyorum 2 tane bebege tek başıma bakıyorum bide yemekti temizlikti kilolar sac dökülmesi vs. bin tane seyi kafaya takıyorum derken 1 aydır elimde ayağımda kasinti başladı biraz rahatliyim diye memlekete gittim annemi babamı gördüm rahatladım ordayken hiç kaşıntı olmadı tekrar evime gelince başladı kasintilar şuan emzirdigim için ilaç vermiyor doktorlar
Allah sabir versin gumus suyunu denedim geceleri en azindan rahatim.Gunduzleri de ara ara oluyor ama aksam iyica artiyor uyuyana kadar kanattim heryerimi.

Ben bacaklarımı kanattıgımı bilirim kasımaktan.
Beni strese sokan durum ortadan kalktı ve kasıntilarım bitti.

Niye? Boğazınız iltihaplanınca antibiyotik kullanmakta sorun yaşamıyorsunuz, başınız ağrıyınca ağrı kesicileri leblebi şekeri gibi yuvarlamakta sıkıntı görmüyorsunuz öyle değil mi? Tek zararlı ilaç antidepresan mı? Gerçi bunu yazdığım/söylediğim her insandan aldığım cevabı alacağım sizden de muhtemelen; “ama ben bütün ilaçlara karşıyım, ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmam”.
Yok sandiginiz gibi degil intahar ettirecekti o ilaclar bana cok agir ilaclar kullandim cok uzun zaman once tovbeliyim.Dozu yetmedikce mutsuz oluyorsunuz.Ayrica ilaca karsi degilim kullaniyorumda yeri gediginde.

KPSS'ye çalışırken olmuştu bende. Ne zaman ders çalışmaya başlasam boynum başlıyordu kaşınmaya, çok sinir bozucuydu. Doktora gidip anlattım durumu, gün içinde hiç yok, derse oturunca var diye, çeşitli merhemler verdi, geçti.
Geçmiş olsun. Stres birçok hastalığın sebebi.
Malesef bende ayni dertteyim gumus suyu aldim heryerime suruyorum.Gece uyuyutuyo uyanirsam durum vahim. Aksam bu saatlerde geri basliyo.Allah kimseye yasatmasin.

Annem mayis ayinda yasamis bir konudan bir stress yasamis ve gogus altindan cene altina kadar yara olmus resmen. Aile hekimine gitmis bir krem vermis ama gecmemis o gitmis eczaneden bepanten almis sonra onu gordum tuttum direkt ozelde cildiye dr.na goturdum. Stress alerjisi olmusun demisti iki krem yazdi bunu eczanede karistirsinlar demisti. 1 hafta sonra kontrole cagirdi. Baya gecmisti kremi degistirin uzun sure kullanilmaz bu krem hatta simdi cope atin kendiniz kullanmayin demisti. Baska krem yazmisti ardindan. Gecmis olsun umarim biran once kurtulursunuz kasintidan cok zordur.

X