Sıkıntilardan başlayan kaşıntı

Sademkubra

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
142
53
38
Şükür maddi hicbir sıkıntım yok.Son zamanlarda irili ufaklı manevi kayıplar verdim.Düşündükçe kaşınıyorum bu durumu yaşayan varmi? Birde gümüş suyu önerdiler bunu bilen varmi? Testler temiz çıktı hastaneye gittim bir rahatsızlığım da yok.Lutfen yasayan varsa oneride bulunsun heryerimi yara yaptim artik duramiyorum hala kasiniyorum.

Eczanede böcek ısırıkları için kullanılan anında rahatlatan çeşitli ilaçlar var ama size uygun olur mu bilemedim. Eczaneye sorsanız o tarz ilaçları? Geçmiş olsun

Ben yaşadım. Çok aşırı derecede bacaklarım, kollarım kaşındı ve yaralar oldu. Her yerim kabuklu yara dolmuştu. Değişik bir şeyde kullanmamıştım alerji olayım diyeyim. Aile hekimi ufak bir hap verdi. Onu kullanınca geçti. Ama o dönemim çok stresli ve mutsuz bir dönemdi. Ondan olduğunu düşünüyorum. Şimdi yine stresli dönemlerde kaşıntı oluyor ama o dönemdeki gibi değil

2010 da bende sıkıntıdan kurdeşen döktüm ,zilyon tane test yapıldı ,
Bildiğin döküntüden kolum su toplamış gibiydi kabarması vs korkunçtu ,
2 tane alerji ilacını aynı anda kullandırttılar ,onların yatıştırıcı etkisi var aynı zamanda ,doktora söyleseniz verse size de

Ben de aynı şeyi yaşadım. Manevi kayıplarımın üstüne maddi sıkıntılarım geldi üst üste. Hayatımda tek bir şey yolunda değildi her günüm sinir stres cinnetten ibaretti nerdeyse. O dönem çok yaşadım bunu. Doktora gittim uyuz dediler başka bölüme sevk ettiler. İlaç verdiler geçmedi meğersem değilmişim. Sosyete uyuzu dediler ( duş jeli, parfüm vs.. alerjisi ) Değilmişim. Gece uykumda bile kaşınıyordum durmaksızın ve kabarmıştı her yerim kıpkırmızı. Derdim tasam azalınca kendiliğinden geçti...

Aynı sıkıntı bende de var şuan bende stresten olduğunu düşünüyorum 2 tane bebege tek başıma bakıyorum bide yemekti temizlikti kilolar sac dökülmesi vs. bin tane seyi kafaya takıyorum derken 1 aydır elimde ayağımda kasinti başladı biraz rahatliyim diye memlekete gittim annemi babamı gördüm rahatladım ordayken hiç kaşıntı olmadı tekrar evime gelince başladı kasintilar şuan emzirdigim için ilaç vermiyor doktorlar

Ben sikintidan 2 kere kurdesen doktum benim derdime cildiye care buldu yayiliyorsa oda olabilir

KPSS'ye çalışırken olmuştu bende. Ne zaman ders çalışmaya başlasam boynum başlıyordu kaşınmaya, çok sinir bozucuydu. Doktora gidip anlattım durumu, gün içinde hiç yok, derse oturunca var diye, çeşitli merhemler verdi, geçti.
Geçmiş olsun. Stres birçok hastalığın sebebi.

Benim annem yillardir cekiyo bu kasintiyi, bir suru testler yapti ama hepsi temiz cikti sonuc olarak psikolojik dedi drlar.
13 senedir hergun kasinyo ama dokuntu veya kizariklik yok
Umarim tez zamanda gecer cunku cok kotu biseu :/

Ben yaşadım. Çok aşırı derecede bacaklarım, kollarım kaşındı ve yaralar oldu. Her yerim kabuklu yara dolmuştu. Değişik bir şeyde kullanmamıştım alerji olayım diyeyim. Aile hekimi ufak bir hap verdi. Onu kullanınca geçti. Ama o dönemim çok stresli ve mutsuz bir dönemdi. Ondan olduğunu düşünüyorum. Şimdi yine stresli dönemlerde kaşıntı oluyor ama o dönemdeki gibi değil
Saclarimda olurdu benimde onceden sampuanla geciyodu.Vucuda yayildi cok fazla kabardi yaralar olustu.Test yaptirdim temiz cikti ila yazmadilar malesef.

2010 da bende sıkıntıdan kurdeşen döktüm ,zilyon tane test yapıldı ,
Bildiğin döküntüden kolum su toplamış gibiydi kabarması vs korkunçtu ,
2 tane alerji ilacını aynı anda kullandırttılar ,onların yatıştırıcı etkisi var aynı zamanda ,doktora söyleseniz verse size de
Gidip isteyecegim artik iyice kabarmaya basladi cildim

X