Sıkıntıdan kalbim sıkışıyor .

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.012
-75
Kızlar merhaba ben temmuz ayında 13 haftalık bebeğimi suyum patlaması sonucu kaybettim şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim henüz adetim 6 gün geçti .
Şuan ismi duyulmuş iyi bir özel hastaneye gidiyorum .7 yaşında oğlum var ilk çocuğum onun takibide o hastanede olmuştu.
Neyse 13 haftalık düşen evladımın neden suyu patladığı ile ilgili bir türlü bir şey bulamadılar .
Bende korkularım ve psikolojim bozulduğu için bu hamilelikte hemen hastaneye koştum .Kese ultrasonda çok minik göründü birşeyler var dedi doktor ama şuan gözükmemesi normal son adet tarihim 14 Ekim .
Neyse bir dünya test istedi ve testler oldukça uçuk bir fiyat tuttu bir çoğu çıktı Yorumladı şekerim biraz yüksek çıktı.Ast ve alt çok yüksel çıktı .ve Beta değerlerimde eklediğim gibi böyle çıktı benimde korkularım olduğu için neden böyle dedim düşük ama bekleyelim haftaya kadar dedi ve bana normal gebelik olabilir ,dış gebelik olabilir ,düşük olabilir dedi dün sıkıntıdan evde ağlamaktan harap oldum resmen tüm bedenim ağrıyla gezdim yani gerçekten ne kadar iyi hastane olursa olsun içindeki doktor önemli ben şimdi ne yapmalıyım kızlar sizce sonuç nasıl .

Eklentiler

• IMG_7206.jpeg
    IMG_7206.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 39
Biraz sakin kalmanızı öneririm. Böyle kendinize, eğer varsa da bebeğe zarar verirsiniz. Psikolojinizi korumalısınız. Bir de devlette bir doktora gidin derim. Tek doktorla kalmayın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok geçmiş olsun

Oncelikle yasadiklariniz icin cok uzgunum rabbim kalbinizi ferahlatsin sabir versin insallah🤲🏻 bence de cok paniklemeyin bakin bunu bi kisiye daha demistim stres cogu hastaliktan daha zararli inanin kendinizi salin ve iyi seyler dusunmeye calisin kotuyu cagirmayin. Allah’in izniyle saglikla kucaginiza alin insallah🙏🏻 eger guvenmiyorsaniz daha iyi bir doktor arastirin eminim vardir yasadiginiz bolgede. Kendinizi toparlayin guzel haberinizin tadini cikarin cunku suan yerinizde olmak isteyen o beta’yi gormek isteyen 1000’lerce kadin var burda. İyi düşünün iyi olsun🌸💘🤲🏻

Biraz sakin kalmanızı öneririm. Böyle kendinize, eğer varsa da bebeğe zarar verirsiniz. Psikolojinizi korumalısınız. Bir de devlette bir doktora gidin derim. Tek doktorla kalmayın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok geçmiş olsun
Devletlerde gidicem randevu alıp haklısınız

Oncelikle yasadiklariniz icin cok uzgunum rabbim kalbinizi ferahlatsin sabir versin insallah🤲🏻 bence de cok paniklemeyin bakin bunu bi kisiye daha demistim stres cogu hastaliktan daha zararli inanin kendinizi salin ve iyi seyler dusunmeye calisin kotuyu cagirmayin. Allah’in izniyle saglikla kucaginiza alin insallah🙏🏻 eger guvenmiyorsaniz daha iyi bir doktor arastirin eminim vardir yasadiginiz bolgede. Kendinizi toparlayin guzel haberinizin tadini cikarin cunku suan yerinizde olmak isteyen o beta’yi gormek isteyen 1000’lerce kadin var burda. İyi düşünün iyi olsun🌸💘🤲🏻
İnşallah canım yaşadığım şeyler aklıma geliyor haklısınız pozitif olmam gerekiyor .
Rabbim isteyen herkesi hayırlı bir şekilde evladına kavuştursun.Kimsenin kucağı boş kalmasın benide içinden ayırmasın 🤲🏻🌸

İnşallah canım yaşadığım şeyler aklıma geliyor haklısınız pozitif olmam gerekiyor .
Rabbim isteyen herkesi hayırlı bir şekilde evladına kavuştursun.Kimsenin kucağı boş kalmasın benide içinden ayırmasın 🤲🏻🌸
Duzenli beslen zararli seylerden uzak dur kendiniz sicak tut Allah’in izniyle bisey olmaz. Yasadigimiz hicbisey bosuna degil canim bak sana gelmis bebisin onu uzme hic aglama dedigim gibi tadini cikar hayirlisiyla kucagina al dua edicem senin icin rabbim yuzunu hep güldürsün 🥰💕🙏🏻

Duzenli beslen zararli seylerden uzak dur kendiniz sicak tut Allah’in izniyle bisey olmaz. Yasadigimiz hicbisey bosuna degil canim bak sana gelmis bebisin onu uzme hic aglama dedigim gibi tadini cikar hayirlisiyla kucagina al dua edicem senin icin rabbim yuzunu hep güldürsün 🥰💕🙏🏻
Allah razı olsun canım 🌸❤️🤲🏻Rabbim seninde beklediğin bir haber varsa en kısa zamanda sevindirsin 🌸🤲🏻

X