sıkıntıdan adet olamadım yardım edın :(

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
subaın 1 ınde olmustum 1 hafta gectı daha olamadım ava degısıklıgınden mı kaynaklandı karnım da agrımıor bursadayken cok kotu hastalanmıstım acıle bıle gıttım serum taktılar bırde ondan mı olabılır mı sıkıntı yapıorum adet olamadım dıye

canım,çok kafana takma ve adaçayı iç günde 2 kere ..yardımcı olur ve söktürür sanırım canım.

canım hiç üzülme kafana takma, sen benden iyi durumdasın.ben ocağın 29unda olmuştum.ve hala olamadım.çok fazla stres yapıyorum sinirli oluyorum gelmeyince de, bu sefer daha da kötü bi hal alıyo.kendi haline bırakalım ne zaman istiyosa ozaman gelsin :97:

ben de ben deee( ocak 31 de oldum hala tık yok...bikaç gün önce olacak gibiydim belirtileri vardı şimdi o da gittikızıma hamileliğimde de böyle olmuştum önce adet sancısı sonra geçti sonra hamile olduğumu öğrendim ama o zaman isteyerek olmuştu tabi...şuan öyle bi beklentimiz de yok o nedenle strese girdim...kesinlikle öyle birşey yoktur diye kendimi teselli ediyorum evde test var ama yapmaya da çekinmiyor değilim hani...

hala kırmızıyı göremedim benbir hafta geçti... dün değil önceki akşam yatmadan dayanamayıp test yaptım çıkmadı birşey ama hala regl olamadım...bugün okuldan yürüyerek geldim ve her adımımda sağ kasığım cıs cıs battı, ara ara mide bulantım oluyor., bacaklarım sızlıyor, karnımda bir şişlik var, hem adet belirtisi gibi hem hamilelik...eşim korunuyor böyle bir beklentimiz de yok ama sanki belirtiler öyle gibi strese girdim...

Kızlar....
Siz gene şanslısınız benim sat 25 ocak hala olmadım.Gebelik kesin yok kanda idrarda baktırdım.dr gittim oda baktı yok dedi ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum ama hala olmadım.Bende çok büyük bir sıkıntı yaşadım acaba ondanmı diyorum dr olur dedi.hiç sekmezdi neden olmadı.Off çok kötüyüm

papatya çayı çok iyi geliyor ama maydonoz suyunu iltihap söktürücü olarak biliyorum kanamaya yardımcı olacağını sanmıyorum...

ohh bee:) sonunda geldi kırmızılar:)altı üstü bir bardak ıhlamura bakıyormuş hepsi...ya da olacağı zamana yakın içmiş de olabilirim...her neyse en azından rahatladım...psikolojik olarak hamilelik belirtileri göstermeye başlamıştım da...hatta beni rüyasında hamile görenler vardı ben de iyice endişelenmeye başlamıştım...Rabbim zamanında ve hayırlısını nasip etsin inşallah...

bende son 3aydır hep çok geç adet oluyorum ya o zamana kadar hiç olmazdı, 1gün bile gecikmezdi ama şimdi 10günü geçtiği oluyor çok sıkıntılı bir durum ya sizi öyle iyi anlıyorum ki, Allahım bir sorun çıkarmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…