• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkılmak eylemi

feracelife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
36
bu sıralar canım aşırı sıkılıyor . sıkıntıdan patlayacağım oderece
siz böyle zamanlarınızda neler yaparsınız
herkes küçükte olsa bir tavsiyede bulunabilir mi ?

keske kendıme care bulabılse ıdım sızede soylerdım ... hos ben bu sehırde yalnzıım ıs dolayısı buradayız vee hıııcc arkadasım yok lojmanda ki komsular yasları var ınsan yasına yakın bırı ıle gezmek eglenmek ıstıo konusmak ıstıo ama yoookkk :((((((

keske kendıme care bulabılse ıdım sızede soylerdım ... hos ben bu sehırde yalnzıım ıs dolayısı buradayız vee hıııcc arkadasım yok lojmanda ki komsular yasları var ınsan yasına yakın bırı ıle gezmek eglenmek ıstıo konusmak ıstıo ama yoookkk :KK43:(((((

off şu arkadaşlıksız çok kotu ya

Canımın neden sıkıldığını da hesaba katarak çözüm bulurum ben genelde. :)

off şu arkadaşlıksız çok kotu ya
eveettt aslında baska sehırlerden bıcok arkadasım varr lıse unıversıte .....cocukkuk arkadas fılan ama burda kımsem yoook :((( esım askerı personel ve kasıntı oluyorum zaten onlarla da sevıyelı oluosun ..sınırlıı...beennn benım yasımda arkadas ıstıyorum yaaa sımdı esım nobette ve cook sıkıldımm ahh:(

Sıkıntımı bir gülüşüyle bir sesiyle bir cümlesiyle yok edecek olan insanlar görüşürdüm..

bu sıralar canım aşırı sıkılıyor . sıkıntıdan patlayacağım oderece
siz böyle zamanlarınızda neler yaparsınız
herkes küçükte olsa bir tavsiyede bulunabilir mi ?
valla ben hayal kurup onları gerçekleştirmek için kararlar alıyorum keyfim yerine geliyor. Okul bitince bir kaç aylığına Fransaya gidip dil öğrenme kararı aldım. Fransızcaya bayılıyorum. Gerçi tutucu bir babaya karşı çıkıp nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ama umutluyum Allah nasip etmeyecek olsa hiç yoktan bunu istememe izin vermezdi. :)) sende deneyebilirsin

Ya okuyorum ya yazıyorum ya da yabancı dizi izliyorum.

valla ben hayal kurup onları gerçekleştirmek için kararlar alıyorum keyfim yerine geliyor. Okul bitince bir kaç aylığına Fransaya gidip dil öğrenme kararı aldım. Fransızcaya bayılıyorum. Gerçi tutucu bir babaya karşı çıkıp nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ama umutluyum Allah nasip etmeyecek olsa hiç yoktan bunu istememe izin vermezdi. :)) sende deneyebilirsin

hahaha kendimi gördüm bu yazıda :)
Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ne doğru bir söz :)
ozaman bende istanbulda olduğum anların hayallerinii kurayım :) benim babamda tutucu ya nasıl olcksa

Kendine bir hobi bul, bir müzik aletini çalmayı öğren mesela kursuna git,
olmadı resim yap,
bilmediğin bir dil seç, gramer kitabı alıp yavaş yavaş öğrenmeye başla,
kitap oku,
bilmediğin ama öğrenmek istediğin bir konu sapta kendine her hafta başka bir konu hakkında araştırma yap,
bol miktarda online film sitesi var, o sitelere girip film izle
saç,cilt bakımı vs konularında araştırma ve uygulama yap

bu şekilde yüzlerce şey yazabilirim buraya... Ben can sıkıntımı genellikle yeni şeyler öğrenerek gideririm, hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın hem öğrendiğin yanına kar kalır...

Bugunlerde ben de cok sıkılıyorum. Filmlere konsantre olamiyorum. Islerimi yapamiyorum. Uyuyamiyorum. Sıkıntıdan topik actim bugun ama biliyorum gecici. Bir sure sonra eski halime gelirim.

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D
ben de durup duurup sıkılıyorum.
kalkıyorum film izliyorum dışarı çıkıyorum birileriyle sohbet ediyorum pasta börek çörek yapıyorum ama bir müddet sonra tekara başlıyor..,
nolcak bizim sonumuz....

ozaman bende istanbulda olduğum anların hayallerinii kurayım :) benim babamda tutucu ya nasıl olcksa
:) olur Allah'ın izniyle istemeye devam :)

Back