sıkıldım.

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
arkadaşlar yüzümdeki sorunlarddan çok sıkıldım.güneş lekesiydi,siyah noktasıydı derken özgüvenim iyice azaldı.bi güzellik merkezine gidip green peel yaptırmak istiyorum.anemde yüzümü daha kötü bi görünüme sokmalarından korkuyor.güzellik merkezine giden varmı?kötü bi sonuçla karşılaşan ?peeling yaptıran ?yardımınz gerek...

arkadaşlar yüzümdeki sorunlarddan çok sıkıldım.güneş lekesiydi,siyah noktasıydı derken özgüvenim iyice azaldı.bi güzellik merkezine gidip green peel yaptırmak istiyorum.anemde yüzümü daha kötü bi görünüme sokmalarından korkuyor.güzellik merkezine giden varmı?kötü bi sonuçla karşılaşan ?peeling yaptıran ?yardımınz gerek...

geçmiş olsun canım üzülme çok ciddi birşeyin varsa doktora gitmeni tavsiye ederim yoksada
kendini üzme takarsan hiç geçmezler.
önce sabır!!! bol su iç ,spor yap saglıklı beslen
.

ve cildini sabah akşam temizle biodermayı önerebilirim çok uçuk deil fiyatları epeyde gider.

eminim düzelicektir.

inan cildime çok iyi bakıyorum.peelingti osuydu busuydu derken yoruldum artık.cildiyeye kaç defa gittim.yok gönderiyolar bişeyin yok diyip.ama bn artık çok sıkıldım yüzüm temiz olsun insanlara direk bakabilyim istiyorum:KK14:

benmde aynı sekilde özgüvenim iyice gitmek üzere. nişanlımın yüzüne bakamıyorum doğru düzgün sanki hep sivilce izlerimi inceliyomus gibi geliyo takıntı yaptım iyice. halbuki dikkatimi bile cekmiyo benim onlar diyo, senin güzelliğine gölge düşüremez onlar diyo ama yine de insan takıyo elinde olmadan. pürüzsüz ve lekesiz bi cilt istiyorum bende :KK43:((
doktora gitsem roaccutanne ilacı basacak yüzüm delik deşik olcak sonra daha beter hale gelicem.:KK43:
bilmiyorum nasıl düzelicek cildim.
kil maskesi şu maskesi,bu maskesi.. denemediğimiz kalmadı ya.:85:

al bendende o kadar.en azından lazerle cilt yenileme falan yaptırsak bu kadar yıpranmaz cildimiz:KK19:

keşke biri fikir verse ...kimyasal peeling mi yoksa lazerle cilt yenileme mi yaptırsam :18:

önce dermotolugaa görünn derimmm cilt içinn önce bir doktor muaynesi ayna tutcaktır

X