Sıkıldım bu tür insanlardan

Merhaba,
Öncelikle durumunuza çok üzüldüm. Benim bu hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da, insanlar, senin izin verdiğin şekilde sana davranırlar. Sen susup, sineye çektikçe daha da çok bu durumla karşılaşırsın. Bu akraba ilişkisinde de böyle, evlilikte de anne babada da... Bu yüzden bence tavrını koy. Belki kötü olan sen olursun "ay geline bak..." falan derler ama bir süre sonra yaptıklarını daha fazla yapamayacaklarını görürler ama sustukça aynı şeyleri yapmaya devam ederler. Tabi saygısızlık yaparak değil. Bence açıkça söyle... Ben bebek bakmayı iyi biliyorum, bu işin eğitimini de aldım, siz endişelenmeyin falan de. Hele hele "bunu giydirme" gibi şeyler söylediklerinde sakın "peki deyip" değiştirme üzerini. Kıyafeti uygun, de geç. Bandı sıkı değil merak etmeyin falan de. Onlar da zamanla anlarlar seni yönlendiremeyeceklerini. Yoksa hep üzülmeye, sinirlenmeye devam edersiniz. Bir süre sonra eşinizle olan ilişkiniz de zarar görür.

Canım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.Her yerde bu tür insanlardan var aynısını ben yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum ki bebeğim 7.ayında.Düşün bebeğimi 7.ayına kadar tek başıma bakmışım hala bana cahil muamelesi yapıyorlar nasıl sinir oluyorum anlatamam.Senin durumunu çok iyi anlıyorum.Sen bir de 7 yıl bu işin eğitimini almışsın bir bebeğe nasıl bakılması gerektiğini çok iyi bilirsin.Ben söylenenlere susuyorum cevap veremiyorum bari sen susma tavrını koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…