Kardeslerin icin üzülmeni anliyorum....ayni can ayni kan iste....insan dayanamiyor....
Lakin ayni kandanda olsak malesef kardeslerimizle ayni karekterde degiliz...mutlaka birtane ikitane karakoyun cikiyor arasinda arkadasim.
Kizkardeslerin elti olmasini oldum olasi ters bulmusumdur....ayni evden iki kizin bir yere gitmesi ugursuzluk getirir derdi Anneannem hep, batil inanc belkide ama dogruluk payi var diye düsünüyorum.....karsindaki kardesinde olsa artik konum olarak eltinde oldu....ne demisler kuma gemisi yürümüs ama elti gemisi yürümemis.....istisnalar kaideyi bozmaz tabi, ama yüzde 90 eltilerin iyi anlastigi görülmemistir kanimca.....cok üzücü seyler bunlar....
Sen yinede her zaman icin olgunlugnu mantigni kullanarak güzellikle iyilikle kardeslerinle konusmaya calis canim, zaten yapabilecegin pek birsey yok.....hayat onlarin hayati.....kücük kiz kardesin kacmayi kafasina koyduysa sen ne yaparsan yap kacacak.....erkek kardesin hayatini bir düzene sokmak istemedikten sonra sen kendinide paralasan nafile....hersey istemekle basliyor....kisi kendi istemesi gerek...kendi caba göstermesi gerek....Eltin olan kardesin icin pek birsey söylemeye gerek yok bana göre.....o kendini coktan kardeslikten silmis el olmus gibi görünüyor.....umarim akli basina gelir....
Rahmetli annen basinizda olsaydi bu durumlar buraya kadar gelmezdi degilmi?
O sizi toparlar, sahip cikar elinden geldigi kadarinca kardes oldugnuzu hatirlatirdi......:teselli:
Anasi olmayanin babasida olmazmis. Bu laf cok dogru bazi yerde.....:çok üzgünüm:
Allah seninde kardeslerininde yardimcisi olsun.