- 23 Şubat 2010
- 114
- 11
- 118
- Konu Sahibi sevgikelebegi
benim sorunum kendi ailem baştan hepsini anlatmaya çalışıcam biz 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek ve en küçüğümüz en büyükleri benim ben 18 yaşındayken annemizi kaybettik bitaraftan annemin acısı bi taraftan okul bitaraftan sorumsuz bi baba 3 tane kardeş bunlar yetmiyomuş gibi amca hala dayı akrabalar başımıza anne baba kesildiler her ağızdan bi laf çıkmaya başlamıştı babm sorumsuz olduğu için bizi koruma gibi bi çaba göstermedi ve en sonunda amcam bize iftira attı buna bile ses çıkarmadı babam.. bunlardan kurtulamak için ben bian önce evlenmeye karar verdim neyse eşimi sadece 2 kere gördüm ve evet dedim çünkü bian önce kurtulmak istiyodum benim küçüğüm kız kardeşimle kaynım anlaştılar babm ikimizide verdi evlendik çok şükür eşim iyi biri çıktı benim bütün karşı çıkmama rağmen kaynımla evlenen kız kardeşim pişman oldu eşiyle anlaşamıyolar benim iyi olduğumu gördükçe kıskandı fesatlık yapmaya başladı kaynanamla görümcemle beraber benim dedikodumu yapıp beni kötülüyor eşimle kavga etmemiz için laflar sokuyo vs vs.. bunlara karşı hala ben onu silemiyorum onun evliliğine üzülüp çare arıyorum 3 numaralı kız kardeşim şimdi 21 yaşında ve babamla beraber manavcılık yapıyor bütün evin sorumluluğu onun üzerinde ve iyice bunalıma girmiş oda bian önce kurtulmak istiyor ve şimdi 1 hafta önce tanıdığı bi çocukla kaçmak istiyor çocuğu bende tanımıyorum böyle bişey yapmaması için uyarıyorum ya iyi çıkmazsa kaçtın için baba evinede dönme yüzün yok ömür boyu çekmek zorunda kalırsın diye bisürü şeyler söylüyorum ama bikulandan giriyo bi kulağından çıkıyo erkek kardeşim evde tek başına yaşıyo çünkü babmlar eve haftada 1 kere geliyolar başka şehirde pazarlara çıktıkları için kardeşim ne okula doğru dürüst gidiyo ne dersleri iyi serseri gibi bişey olmuş ee tabi başında kimse yok hepimiz dışardayız hep babamın suçu olarak görüyorum bu yaşananları şimdi ben hepsinden uzakta olduğum için ilgilenemiyorum sadece telle konuşabiliyorum ama gördüm kadarıyla hiçte faydalı olamıyorum boşveremiyorumda annem bana emanet etti kardeşlerimi bu durum beni çok üzüyor zaten kendi derdim kendime yetiyo çocuğumuz olmuyo tedavi tedavi çok sıkıldım artık başımı alıp gitmek istiyorum ya arkadaşlar başka benim bilmedim başka yöntemler varmı kardeşlerime nasıl yardımcı olurum fikriniz varmı benim beyni durdu artık anlatabildimmi bilmiyorum