sıkıldığım takı kutusu :)

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
44
İstanbul

bu benim artık bakmaktan, renginden ve tüylerinden sıkıldığım takı kutum..
bugün iyice gözüme battı, yeni boyadığım (tamamen bitince sizinle paylaşıcam bir iki detay kaldı) yatak odası takımımda da çok sırıttı :)
bende aldım elime makası bigüzel söktüm.. ve taşlarla yeniden dekore ettim nasıl olmuş?

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar , beğenmenize sevindim, mutlu oldum valla

ellerine sağlık orjinal bişey olmuş mor olan herkeste var ama bu şekilde sadece sende var ve senin emeğin e daha ne olsun...ben bu arada mobilyaları da çoook merak ettim her halini yakından görüntülemeyi unutma merakla bekliyorum...

boyaması bitti ama camlarına tül detay yapmak istiyorum, siparişi verdim tülleri bekliyorum. yakında paylaşırım :)

ipati kullanıcı adından hemen tanıdım seni.yahu sen ne hamaratsın böyle.bi deterjan yapıyosun,bi lamba,bi kutu....maaşallah sana.ellerine sağlık süper olmuş.o taşları düzenli bi şekilde sıraladığına göre sabırlı biri olmalısın.yaptığın herşeyi,sağlıkla mutlu günlerinde kullan.

saol canım Allah razı olsun, öyle elimden geldiğince işte :) her kadın gibi :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Tüylü şeyleri oldum olası sevmem, yeni hali çok modern olmuş. Güle güle kullanın :)

harika olmuş ellerine sağlık
bendede var tüylü aynı,ama ben onun bu halini çok seviyorum,benimki pembiş pembiş ondan olsa gerek,seninki mavi mor gibi bişeymiş ondan sıkılmışsınıır bencee,bende değişiklik yapıp üstüne(senin ayna yeri varya tam orasına işte-o boyutta)) kocaman bi çicek monte etmiştim bikaç yıl daha idare eder heralde beni,ben taşlarla uğraşamaaamm

Son düzenleme:

Benimde bi makyaj kutum var rengi kahverengi ben kursta yapmıştım rengi çok sıkıyor.Sizinle fikir alışverişi yapmak isterim ama şuan kutumun resmi yok.Çok güzel olmuş sizin kutunuz elinize sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…