Sıkılaşmak isteyenler !!!

Kilo vermek ve zayıflamak için evde yapılacak bir egzersiz programı mı arıyorsunuz? Size hızlı bir şekilde yağlarınızı yakmanızı sağlayacak bir program:

Bütün vücudunuzu çalıştıracak, Andrea Orbeck' in Victoria Secret mankenlerini çalıştırdığı bir egzersiz programı. Sizin de evinizde bir odada rahatlıkla yapabileceğiniz egzersizler. Haftada 3 gün yapmayı başarırsanız, hatta daha çok olursa daha hızlı görürsünüz farkı, inceldiğinizi ve sıkılaştığınızı göreceğiniz bir program. Kilo vermek, yağ yakmak, sıkılaşmak için hep birlikte yapalım, ne dersiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ

Kardiyo yapmak istiyorsanız, size yağlarınızı yakmanız, göbeğinizi eritmeniz ve fazla kilolarınızdan kurtulmanız için bir kardiyo çalışması. Hem de hiç bir alet olmadan evinizde kendi başınız yapabileceğiniz hareketlerle. Evinizde zıplayabileceğiniz bir alanın olması yeterli:) Hem de çok eğlenceli hareketlerle kızlar. Kişisel antrenör Tanya Batts' ın evde yapılabilecek kardiyo çalışması:

http://www.ehow.com/video_5556523_do-cardio-workouts-home-equipment.html

Zayıflamak, kilo vermek, hızlıca yağ yakmak isteyenlere 25 dakikalık egzersiz resimlerle:
Bugün sizlerle kilolarınızdan kısa sürede kurtulmanızı sağlayacak, yağlarınızı hızlıca yakacağınız bir egzersiz programı paylaşacağım. 25 dakikalık ve kısa sürede kalp ritminizi hızlandırıp, metabolizmanızı hızlandırarak kalori harcamanızı ve yağ yakmanızı sağlayacak. Tabii ki bir sefer yaparak mucize beklemiyoruz bu egzersizlerden:) Sporu yaşam tarzımız haline getirmeliyiz. Düzenli olarak haftada 3 kez spor yapmalıyız. Sadece kilo vermek için değil, sağlıklı olmak ve fit kalmak için de spor yapacağız. Ama bu egzersiz programı biraz daha farklı olarak kısa sürede çok kalori yaktıracak ve kilo verme sürecinde olanların da çok işine yarayacak bir program. Umarım memnun kalırsınız. Lütfen deneyin, şiddetle tavsiye edilir

2-3 dakika boyunca ısınmak için yandaki hareketi tekrarlıyoruz. Zıplayıp kollarımızı ve bacaklarımızı yanlara açıyoruz ve tekrar zıplayıp eski halimize geliyoruz.

1 dakika boyunca yandaki hareketi tekrarlıyoruz. Bacaklarımız geniş bir açıklıkta olacak şekilde sağ elimizle sol ayağımıza uzanıyoruz, düzelip bu sefer sol elimizle sağ ayağımıza uzanıyoruz. Dizlerimiz bükülmemeli, uzanabildiğimiz kadar uzanmalıyız. Diğer kolumuzda arkamızdan yukarı doğru uzanmalı.

sıkılaşmak her kadının olması gereken bir durum bencede bende zayıfım fakat iş zayıflıkla olmuyor evettt :) sıkılaşalım hep beraber yaz gelmeden bencedeeee hehe

ama nasıl hangi yöntemle:26: bide o resimleri nasılyüklüyosun canım bende yükleyecem ama yapamıyorum

ama nasıl hangi yöntemle:26: bide o resimleri nasılyüklüyosun canım bende yükleyecem ama yapamıyorum

mesaj yazmak ıcın gırdıgınızde cevapla kısmının altında dıger secenekler var orada eklentıler var eklentı ekleye tıklayıp resım yukleyebılıyorsunuz . sıkılasmak ıcın gunluk egzersız ben paylasıyorum o fotolardakı gıbı hareketler pılates yapmak her gun duzenlı ısınıze yarayacaktır

1 dakika boyunca da yandaki yumruklu koşu hareketini yapıyoruz. Olduğumuz yerimizde koşuyoruz, yani koşuyor gibi yapıyoruz:) Bir yandan da ellerimiz yumruk yapıp yukarı doğru yumruk atıyoruz sanki. Eğer eviniz müsaitse evin içinde de koşabilirsiniz.

Evde 30 sn-1 dak dinlenmek için sakin bir şekilde ama tempolu bir şekilde yürüyoruz.

30 sn hızlı bir şekilde resimdeki hareketi yapıyoruz. Ellerimiz yine yukarıda yumruk şeklinde, bacaklarımızı olabildiğince yukarı çekiyoruz. Çıkarabiliyorsak eğer belimize kadar çıkmalı çektiğimiz bacağımız. Hızlı bir şekilde ayak değiştirerek devam ediyoruz.

merhaba kızlarrr uzun zamandır kendimde sporu bırakmıştım ve yapmıyordum şimdi tekrar başlıyorum sizinlede günlük yapıcaklarımı paylaşmak istedim uzun zaman olduğundan belki konu takibinden çıkanlar vardır umarım tekrar yardımcı olabilirim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…