Sıkılaşmak için spor

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
Kızlar merhabalar görüşlerinize ihtiyacım var. :KK49:
Simdi ilk olarak ben fitnessa başladım shapes spor salonunda ben sikilasmak için başladım baldirlarim bana gore çok kalın.Aslında yarını bekleyemedim yoksa hocaya sorucaktim ama bekleyemedim iste:) Herneyse simdi 53 kiloyum 1.69 boyum var . Ben beslenmemede dikkat ediyorum düzenli yemeğe çalışıyorum ama şöyle bir durum var sikilasmak için diyet sartmi? Yani diyetten kastım çikolatayı çok seviyorum günde azıcık yesem bi şey olur mu:))

canım bende shape e gidiorum küçücük bi parça bitterden bişey olmaz hatta mutluluk hormonu sağlar
benim metabolizmama yardımcı bile oluo ama sıkılaşmak için diyet şart tabi ölüm diyetlerine girmemek şartıyla :)
ama senin kilo vermee değil sıkılaşmaya ihtiyacın var çünkü boyunda kilonda ii maşallah o yüzden yemiycme diye çok kendini kasma bence

shapes nasıl gidio bıraktınmı devammı :)
Merhabalarrr :) okul sınavlar falan derken buralara uğramaz oldum :) özür diliyorum çok gec yazdığım için :) shapesle spor çok iyi gidiyo fakat ikinci haftam olmasına rağmen hala çok zorlaniyorum EE tabi vücut alışık değil :) hocamizda çok ilgili alakalı sağolsun sizin nasıl gidiyor bu arada ilk Mesajınız için tesskk ederim . ama inanmicaksiniz çikolata delisi beeen spora başladığından beri yemiyorum :) eti form urunleri nefsimi koreltmeye başladı. Aman aman bi diyet yapmıyorum hastalanirim diye ama su tüketimine çok dikkat ediyorum :)

canım bende işte 2 haftadır düzenli gidiyorum ilk 1 haftada bile çok farketti dün akşam kendimi çikolatalı meyveyle ödüllendirdim ama genel itibariyle yemiyorum ya canım zaten ölüm diyetlerine girme ben girdim sıkıntısını hala çekiorum :KK43: ya benim asıl sonurum şu an tamam sıkılaşıyorum ama kilo kaybım olmuyo :KK43:

canım bende işte 2 haftadır düzenli gidiyorum ilk 1 haftada bile çok farketti dün akşam kendimi çikolatalı meyveyle ödüllendirdim ama genel itibariyle yemiyorum ya canım zaten ölüm diyetlerine girme ben girdim sıkıntısını hala çekiorum :KK43: ya benim asıl sonurum şu an tamam sıkılaşıyorum ama kilo kaybım olmuyo :KK43:

tatlım sıkılaşmak aynı anda kilo verdirmez bu bir çok yerde yazar

eğitmeninlede görüşebilirsin.

Eğer aynı anda kilo vermek istiyorsan sağlıklı beslenmeye ve metobolizmanı hızlandıracak seyler tüketmen gerekir.

kilon kaç acaba ?

işte yukardada söyledimya hocam bana şey dedi eve gidince yiyomusunuz dedi biraz yiyorum ama hafif şeyler yiyorum ondan oluyomuş spordan hemen sonra veya hemen önce yemek direk kilo yaparmış 61 im şuan canım boyumda 1,60 eskiden 55 dim :KK43: yeni hedefim 51 52

Form ürünleri tüketiyorum demişsin galiba, onlar çikolatadan daha zararlı, bilinenin aksine şeker içerdikleri için.. Ben yaklaşık 1,5 senedir dikkatli beslenmeye çalışıyorum ve son 4-5 aydırda aynı kilodayım, canım çok istediğinde 1 parça bitter çikolata( 24 kalori) yiyorum tabi ayda 1 ufak paketi geçmicek kadar (9 karecik :kk77: )ve bir zararını görmedim ama kesinlikle paketli hiçbir gıdayı tüketmiyorum, önermiyorumda . Kalorilerine bakarsan anlarsın 100 gr mı 375 kalori :KK20:..

Form ürünleri tüketiyorum demişsin galiba, onlar çikolatadan daha zararlı, bilinenin aksine şeker içerdikleri için.. Ben yaklaşık 1,5 senedir dikkatli beslenmeye çalışıyorum ve son 4-5 aydırda aynı kilodayım, canım çok istediğinde 1 parça bitter çikolata( 24 kalori) yiyorum tabi ayda 1 ufak paketi geçmicek kadar (9 karecik :kk77: )ve bir zararını görmedim ama kesinlikle paketli hiçbir gıdayı tüketmiyorum, önermiyorumda . Kalorilerine bakarsan anlarsın 100 gr mı 375 kalori :KK20:..
kesinlikle haklısın form ürünleri daha çok kilo aldırıo ya onun yerine bi meyve ne bilim bi salata daha mantıklı gelio bana yada çorba falan form ürünlerine güvenmemek lazım hatta evinde içine ne katıldığını bildiğin 500 kalorilik bişeymi 400 kalorilk formmu dersen tabiki ilkini seçerim :) evet aynen arada bir çikolatadan hiç bi zarar gelmez küçük masum atıştırmacık :)

Merhaba Hanımefendi !!
Kilonuz ve boyunuz oldukça ideal. Ve bunun için diyet yapmaya hiç gerek yok. Yazınızda çikolatadan bahsetmişsiniz korkmayın!! çikolata yararlıdır. Özelliklede spora başlamadan önce az bir şey alabilirsiniz onun yerine bal reçel ürünleri de olabilir 1 tatlı kaşığı yeter, kan şekeriniz için bu çok önemli. Aç karnına spora başlamayın spordan 2 saat önce hafif gıdalar tüketin özellikle de portakal suyu içerseniz çok enerji depolarsınız. Form ürünlerinden elinizden geldiğince uzak durmaya çalışın ve onların yerine yulaflı, mısır gevreği, meyve ve tuzsuz kuruyemişler tüketin. Özellikle de leblebi ve ceviz.

X