Sıkılaşmak için sadece spor yeterli mi yoksa.....?

nurci_tan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
44
0
Arkadaşlar merhaba benim bel bölgemde sorun yok ama kalça basen ve bacak bölgem sorunlu..bacaklarda selülit var ve de cok gevsek sıkılaşmak istiyorum..sadece yürüyüşle ve kondisyon bisikleti ile sıkılaşabilir miyim yoksa jel ya da krem gibi bişiler kullanmam gerekir mi?siz neler yapıosunuz?şimdiden teşekkürler:KK54:

Arkadaşlar merhaba benim bel bölgemde sorun yok ama kalça basen ve bacak bölgem sorunlu..bacaklarda selülit var ve de cok gevsek sıkılaşmak istiyorum..sadece yürüyüşle ve kondisyon bisikleti ile sıkılaşabilir miyim yoksa jel ya da krem gibi bişiler kullanmam gerekir mi?siz neler yapıosunuz?şimdiden teşekkürler:KK54:

bence bişeyler sürmene hiç gerek yok düzenli şekilde sporunu yap ayrıca söylediklerinin haricinde yan yatıp üstte olan bacağını bi kaç kere açıp kapatarakda spor yapabilrsin ama dikkat et kendini fazla zorlama azar azar başla sonradan arttır birden başlarsan kıramplarla karşılaşabilirsin

Cewabın için saol cnm kimse de yazmamıştı ehue:) ya ben o yan yatarak bacak çalıştırma hareketini yapıorum elimden geldiğince..spora başlamadan önce de aktardan bi yağ almıştım onu şöle bi yediriyorum gene de..belki faydası olur kim bilir:) olmasa da cildimi bebek gibi yapıo walla eşim çok memnun :-):21::KK17:

Cewabın için saol cnm kimse de yazmamıştı ehue:) ya ben o yan yatarak bacak çalıştırma hareketini yapıorum elimden geldiğince..spora başlamadan önce de aktardan bi yağ almıştım onu şöle bi yediriyorum gene de..belki faydası olur kim bilir:) olmasa da cildimi bebek gibi yapıo walla eşim çok memnun :-):21::KK17:

rica edrm. ben çok spor yapıyodum bi ara ordan bilgim var. uzun bi süre spor yaptım. gerçi kas ama olsun yağlı durmasından daha iyi :KK70:

cnm sporunuda yap kreminide sür bence..selülitlerim var demişsin sporunda kreminde çok faydasını olur.krem ne kremi olursa olsun masaj yaparak sorunlu bölgelereni sür faydasını görürsün mutlaka.

cnm sporunuda yap kreminide sür bence..selülitlerim var demişsin sporunda kreminde çok faydasını olur.krem ne kremi olursa olsun masaj yaparak sorunlu bölgelereni sür faydasını görürsün mutlaka.

ben senelerdir hemen hemen her gün km lerce yürürm onun için hiç selülitim olmadı sporun çok faydası oluyo

Ay selülitin olması ne güzel .. ben de 3haftadır falan haftada en 4 gün spor yapıorum en az 30dk yürüyüş 10-15 dk bisiklet ve bi 15dk falan da bacak kalça egzersizleri..işalla artık bırakmıcam bu şekilde dewam edicem..spor yapmadıım gün kendimi çok kötü hissediorum alıştım iyice :)

tabi ki sporun mutlaka faydası oluyor ben senelerdir spor yapıyorum ama selülit varsa eğer kremide %100 kullanmak gerek masaj yaparak.hem spor hem krem çok kısa sürede sonuç verir.düzenli yapılan spor ve masajlardan sonra selülit kalıcanı sanmıyorum.

Hı hı evet ben gidip bi de aktardan gene karışık bi selülit yağı aldım..önce onu kullanıp spor yapıp sonra da banyoda kabak lifiyle masaj yapıp en son da nivea nın selülit kremini ve sıkılaştırıcısını kullanıcam daha da olmazsa artık yuhh yani başka da bişe yapamam napiim bıçakla kesip atıcak değilim ya selülitleri (:-)

3 gündür sabah aç karnına akşam yatmadan 30 dk önce 2 şer km koşubandında yürüyorum...sanki popom sıkılaştı gibi hissediyorum...göbek gitsin istiyorum ..bakalım...sabah aç karnına elma sirkeli ballı karanfilli sıcak su içiyorum ..akşam yatmadan kocabir bardağa bir kaç damla elma sirkesi ekleyip içiyorum..diyet yapmıyorum ama akşam 7 den sonra birşey yemiyorum..çok canım çekerse bir küçük kase kuruyemiş...yeşil çayla...azimliyim bekarlık kiloma hamile kalmadna döneceğim inşallah :)

X