Sıkı Bacak İçin?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
Soru belli sıkı bacaklar için napmak lazım ?
Benimkiler sıkı değil , çok çok salmışta değil kendini ama biraz daha sıkı olsun istiyorum napabilirim..?
Kalıcı bi çözüm ?
Salon falan demeyin öğrenciyim.
Pratik bişeyler yapmam lazım evde yapılabilicek bişey :)
Yürüyüş koşu falan denilmiş ama onların haricinde bişey yapmam lazım havalar soğudu mağlum :)

Sırt üstü yere uzanıp bacaklarını havaya kaldırıp bisiklet tekeri çevirirmiş gibi bacaklarını döndür... anlatabildim mi bilemedim :)

Eliptik bisiklet al,cok ise yariyo. Ikinci elleri uygun fiyata bulabilirsin.

Öğrenciyim şuanda pek bi param yok baya sıkışık durumdayım :)

y.. sitesinden bayanlar için bacak sıkılaştırma egzersizleri yaz bi dünya çıkar karşına:cool:

Teşekkür ederim :)

Sırt üstü yere uzanıp bacaklarını havaya kaldırıp bisiklet tekeri çevirirmiş gibi bacaklarını döndür... anlatabildim mi bilemedim :)

Anladım anladım :)
Peki pilates lastiği işe yarar mı peki ?

Öğrenciyim şuanda pek bi param yok baya sıkışık durumdayım :)

Teşekkür ederim :)

Anladım anladım :)
Peki pilates lastiği işe yarar mı peki ?

Pilates lastiği esneme hareketlerinde falan çok işe yarıyor.. sıkılaştırır mı bilmiyorum..

:KK70: :KK70: gülüyorum yanlış anlama ama:) Iki konudur kendime benzetiyorum seni :)

Bu konudan bende çok yakınıyorum. Bacaklarım sıkı değil artı basenim de var. Ben squat hareketleri çok işe yarıyor diye duydum. Bi dene istersen ama pes etmeden yap yoksa bi işe yaramıyor denedim:)

Pilates lastiği esneme hareketlerinde falan çok işe yarıyor.. sıkılaştırır mı bilmiyorum..

Esneme hareketiylede uzama olur dimi :cool: :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK70: :KK70: gülüyorum yanlış anlama ama:) Iki konudur kendime benzetiyorum seni :)

Bu konudan bende çok yakınıyorum. Bacaklarım sıkı değil artı basenim de var. Ben squat hareketleri çok işe yarıyor diye duydum. Bi dene istersen ama pes etmeden yap yoksa bi işe yaramıyor denedim:)

Benziyoruzdur ya:KK76:
Basen bendede var yani kimine göre basenlerim varken kimine görede 'Yok be ne baseni'' mevzusu var :KK42:
Var mı diyede burda sorucam :KK70::KK70:
Abooo ben yere çömdüm mü kalkamam güçsüzzz kuvetsizzz çelimsizzzzz bişeyim:mad:
Geçen gün hadi şınav çekelim dedik 2yi zor yaptım kollar tutmuyor:KK70::KK43:
5 kiloyu zor taşırım mesela :KK43:

Ölmüşüm gömenim yoookkk
:KK53::KK53::KK53::KK53:

.

Esneme hareketiylede uzama olur dimi :cool: :KK53::KK53::KK53::KK53:

Benziyoruzdur ya:KK76:
Basen bendede var yani kimine göre basenlerim varken kimine görede 'Yok be ne baseni'' mevzusu var :KK42:
Var mı diyede burda sorucam :KK70::KK70:
Abooo ben yere çömdüm mü kalkamam güçsüzzz kuvetsizzz çelimsizzzzz bişeyim:mad:
Geçen gün hadi şınav çekelim dedik 2yi zor yaptım kollar tutmuyor:KK70::KK43:
5 kiloyu zor taşırım mesela :KK43:

Ölmüşüm gömenim yoookkk
:KK53::KK53::KK53::KK53:

.
Bende böyleyim işte güçsüz kuvvetsiz :) iki gün yaptım merdiven çıkamadım bıraktım. Ama zorluk çekmeden kurtulacak bişey değil bu malesef:KK43: bacak kalça yaglari en zor gidenlermis diye duymuştum çalışmak lazım sıkı sıkı o yüzden.

36 bedenim mesela kilom yok fazla ama gel gör ki bacaklar kalça maşallah :KK70:

Ekliptik bisiklet totoyu genişletir. Bacakta da bolca kas yapar. Futbolcu gibi olursun.
Kondisyon bisikleti edinebilirsin. Sıfırını 100 liraya aldım, ikinci elleri çok daha uygun fiyatlı olur. Tam öğrenci işi. Göbek de eritir hem.

Ekliptik bisiklet totoyu genişletir. Bacakta da bolca kas yapar. Futbolcu gibi olursun.
Kondisyon bisikleti edinebilirsin. Sıfırını 100 liraya aldım, ikinci elleri çok daha uygun fiyatlı olur. Tam öğrenci işi. Göbek de eritir hem.

Neden genisletsin ki totoyu?

canm ya nerden aldın rica etsem link verebilir misin=?

Step yap catlak  :KK49: ogrenci isi hemde. Kitaplarini koy ust uste,al sana beles step tahtasi :-) :-)

Mantıklııııı :)

Bende böyleyim işte güçsüz kuvvetsiz :) iki gün yaptım merdiven çıkamadım bıraktım. Ama zorluk çekmeden kurtulacak bişey değil bu malesef:KK43: bacak kalça yaglari en zor gidenlermis diye duymuştum çalışmak lazım sıkı sıkı o yüzden.

36 bedenim mesela kilom yok fazla ama gel gör ki bacaklar kalça maşallah :KK70:
Hadi ya :KK43:
Olabilir :)

Spor sıkılaştırır başka çözüm yok ben de
genetik birazda sanırım benim etim çok serttir çimdik atılmaz
ama arkadaşım var pamuk gibi yumuşacık insan değil sanki :KK53:

Spor sıkılaştırır başka çözüm yok ben de
genetik birazda sanırım benim etim çok serttir çimdik atılmaz
ama arkadaşım var pamuk gibi yumuşacık insan değil sanki :KK53:

ahhahaha insan değil sanki ha ! :KK70:
Benimkide yumuşakla sert arası bişey :)
İşin garip yanı zayıflıyayım dahada yumuşayıp kilo alında sertleşiyor :KK59:

X