- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
-
- Konu Sahibi GloomyLady
Hiç beklemeden gidin polise şikayet edin. Bu tur insanlarla konuşup halletmek imkansız. Dinlemez bide size takarlar. Sonra al başına belayı :/kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor
Sizin deyiminizle " çingenelere" laf etmesek? Biraz dikkat edelim lütfen..kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor
Bizim yan tarafa taşınan kiracı aile sabahtan gecenin daha bu saati sesi kesilmez, butun gun balkonda bırbır diğer mahallelere bağırıyor, radyoyu açıp ağıtlar yakıyor. Sesi cok yuksek cikiyor ayari yok. Aylardır çekiyoruz. Bi de utanmadan bi komşuya kızmış 'ne bu gürültü' diye. Oysa misafiri gelmiş kadının ve mümkün değil çok gürültü yapmaları. Geçenlerde komşunun biri azarlamis 'ayşe sus' diye, bi sustu ama nafilee. Cinnet geciriyorum. Bizim dilimizden de anlamaz, bişey demeye çekiniyorum. Bıktım gerçektende. allah islah etsin.
aynen yukarıda ki örnek gibi bizde vardı. Sabahtan gece yazılarına kadar bir ona bir buna bağırır laf atar radyo açar kimse yoksa illa birilerine seslenir lafa tutardi. Allahim çok şükür taşındık kurtulduk. Bir de laf anlamıyor bu tipler bir kez biri saat 23.00 de balkonda yüksek sesle gülmüs kıyamet kopardı saat 22.00 den sonra gürültü yasak diye. Arayın polisi tehdit ediyorlar isim vermek istemiyorum deyin. Allah yardımcınız olsun çok zor çok iyi anlıyorum sizi.kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor
kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor
Sınıflandırma yapmadan yazın lütfen.
Ramazandan dolayı mı böyle yoksa ger zaman mı ?
Sizin deyiminizle " çingenelere" laf etmesek? Biraz dikkat edelim lütfen..
Size birebir söylendi mi? Tehdit bu çünkü.
yok bana bire bir söylemediler
O halde niçin söylemiş gibi yazıyorsunuz belkide sandığınız kadar kötü değillerdir.
Eşiniz bir konuşsın o zaman desin rahatsız oluyoruz bence deneyin birşey kaybetmesiniz.
Ramazan ne alaka ? yazın hep aynılar
Ayni bizimkiler.. Gina geldi biktimmmmMerhaba sokagımızda gece yarılarına kadar çığlık çığlığa top oynayan çocukların ailelerini şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım böyle birrşey mümkün mü ?
Kimseye guven olmuyor, olan bize oluyor ne yazıkki..haber vereyim dedim şikatey ettim polise ekip yolluyorum dedi ve o ekip hiç gelmedi ne kadar güzel değil mi