Şikayet

GloomyLady

Bitanesinee Aşık
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
427
601
Merhaba sokagımızda gece yarılarına kadar çığlık çığlığa top oynayan çocukların ailelerini şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım böyle birrşey mümkün mü ?

Evet mümkün kanunda yazılı saat 22.00 polise dilekçe ile başvurun saati belirtin gelip incelerler ama öncelikle komşularla ve varsa yönetimle konuşup uzlaşma sağlanamazsa polise başvurun

Geçmiş olsun, işiniz zor. Bir şekilde buna engel olsanız bile mahalleliler size karşı tavır alır. Mahalle baskısı denilen şey olur yani. İnşallah sorun çıkmadan sorunu çözersiniz.

Gecenin o saatinde, o çocukların dışarıda ne işi var? Edin şikayetinizi, mahalleli taşa tutacak değil yaa. Hayır rahatsızlık vermeleri bir yana, anne babalar nasıl körü körüne güvenebiliyor?

Bizim mahallede de var, çığlık çığlığa gece yarısına kadar oynuyorlar, benim içim gidiyor biri gelip birşey yapacak diye, kollayıp gözetleyen de yok.Sonra vay efendim nerede benim çocuğum...

Bizim yan tarafa taşınan kiracı aile sabahtan gecenin daha bu saati sesi kesilmez, butun gun balkonda bırbır diğer mahallelere bağırıyor, radyoyu açıp ağıtlar yakıyor. Sesi cok yuksek cikiyor ayari yok. Aylardır çekiyoruz. Bi de utanmadan bi komşuya kızmış 'ne bu gürültü' diye. Oysa misafiri gelmiş kadının ve mümkün değil çok gürültü yapmaları. Geçenlerde komşunun biri azarlamis 'ayşe sus' diye, bi sustu ama nafilee. Cinnet geciriyorum. Bizim dilimizden de anlamaz, bişey demeye çekiniyorum. Bıktım gerçektende. allah islah etsin.

kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor

kendileri biz doguluyuz asarız keseriz diyolar bıktım yemin ediyorum bıktım tam bir çingeneler bakın saat 00.35 çocuklar dışarda bagır çağır anneler balkonda sesli sesli konuşuyor
Hiç beklemeden gidin polise şikayet edin. Bu tur insanlarla konuşup halletmek imkansız. Dinlemez bide size takarlar. Sonra al başına belayı :/

Sizin deyiminizle " çingenelere" laf etmesek? Biraz dikkat edelim lütfen..

Size birebir söylendi mi? Tehdit bu çünkü.

Kimseye bir şeydemeden gidin en yakin karakola sikayet dilekcesi verin polis düzenli olarak devriye atar uyarir

Siz kimseyle tartışmayım sadece gidin karakola derdinizi anlatın.

aynen yukarıda ki örnek gibi bizde vardı. Sabahtan gece yazılarına kadar bir ona bir buna bağırır laf atar radyo açar kimse yoksa illa birilerine seslenir lafa tutardi. Allahim çok şükür taşındık kurtulduk. Bir de laf anlamıyor bu tipler bir kez biri saat 23.00 de balkonda yüksek sesle gülmüs kıyamet kopardı saat 22.00 den sonra gürültü yasak diye. Arayın polisi tehdit ediyorlar isim vermek istemiyorum deyin. Allah yardımcınız olsun çok zor çok iyi anlıyorum sizi.

Sınıflandırma yapmadan yazın lütfen.

Ramazandan dolayı mı böyle yoksa ger zaman mı ?

O halde niçin söylemiş gibi yazıyorsunuz belkide sandığınız kadar kötü değillerdir.
Eşiniz bir konuşsın o zaman desin rahatsız oluyoruz bence deneyin birşey kaybetmesiniz.

birincisi bu insanlar hasta yaslı bir kadının camini kırıp sokakta bagırar biz doguluyuz asarız keseriz seni öldürürüz diyen insanlar konuşmaktan anlarlar mı sizce evli değilim ayrıca bnde gidip muhattap olmam bn direk şikayet etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…