sitede yer alan reklamlardan rahatsız değilim
açıkcası pek de dikkatimi çekmiyor neyin reklamı olduğu
konulara dalınca...
Ama madem böyle bir başlık açıldı, ben de fikrimi söylemek istiyorum
bir yandan reklam düzenlemeleri,bir yandan sitenin kendi başlıkları ,orda bir renk ,iburda bir renk
sayfa pek estetk durmuyor:)yani çok karışık, göz yoran bir sayfa düzeni ortaya çıkıyor....
siteye ilk adım attığımda:)
daha az göz yoran ve daha itinalı bir sayfa düzeni ve tasarımı olabilir nacizane fikrim
sevgiler...
İyi de mantık buysa o zaman TV de seyretmeyelim, marketlere de girmeyelim, gazete de okumayalım.. Her yer gıda reklamlarıyla dolu. Görünüm hoşunuza gitmemiş olabilir ama bu kadar abrtmanın manası yok bence..
Bu mesajı beğendiiim :13::13::13:
Bu arada beğen tuşumuz da geri gelse süper olur yahu
Diyet Gruplarinda herkes isyandaydi bugun,
hatta bi arkadasimiz dayanamam diye reklam gidesiye kadar siteye girmeme karari aldi
Cani cekiyor insanin gercekten yaAmacida bu ya zaten, cok basarili bi reklam olmus :)
şikayet adı altında acılan konuyu görünce daldım hemen kusura bakmayın ama kac gündür ben bu sitenin hiçbir yöneticisine ulaşamıyorum msj atmadıgım yer kalmadı tek umudum burası oldu çatlıcam resmen konunuzla alakalı degil ama baska carem yok önüme gelen her konuya yazıyorum ben eklenti olarak eklediğim fotograflarımı silemiyorum ve onların silinmedigini yeni öğrendim nerde bu sitenin kurucuları yöneticileri kımse sesimi duymuyo ne olur yardım edin tmm biz silemiyoruz madem ne olur bari fotograflarımı ordan siz silin yaa hayatım kabusa döndü onları oraya koydugum için böyle seylere karsı olan bi ailem ve sevgilim var ve ben bir an önce bu dertten kurtulmayı ümid ediyorum ne olur yardım edin bana artık başka çarem kalmadı yaa duyan okuyan ne olur site yöneticisine bildirebilirmi bana bi şekilde ulasmalarını istiyorum attıgım msjlara cvp verip beni bilgilendirseler cok sevinicem yaa msj atmadıgım yer kalmadı yöneticilere ulasacam diye
şikayet adı altında acılan konuyu görünce daldım hemen kusura bakmayın ama kac gündür ben bu sitenin hiçbir yöneticisine ulaşamıyorum msj atmadıgım yer kalmadı tek umudum burası oldu çatlıcam resmen konunuzla alakalı degil ama baska carem yok önüme gelen her konuya yazıyorum ben eklenti olarak eklediğim fotograflarımı silemiyorum ve onların silinmedigini yeni öğrendim nerde bu sitenin kurucuları yöneticileri kımse sesimi duymuyo ne olur yardım edin tmm biz silemiyoruz madem ne olur bari fotograflarımı ordan siz silin yaa hayatım kabusa döndü onları oraya koydugum için böyle seylere karsı olan bi ailem ve sevgilim var ve ben bir an önce bu dertten kurtulmayı ümid ediyorum ne olur yardım edin bana artık başka çarem kalmadı yaa duyan okuyan ne olur site yöneticisine bildirebilirmi bana bi şekilde ulasmalarını istiyorum attıgım msjlara cvp verip beni bilgilendirseler cok sevinicem yaa msj atmadıgım yer kalmadı yöneticilere ulasacam diye
Malesef eklentileri mesajları ve konularınızı silemezsiniz,site yönetimi de silmez
Teknik olarak da silinemeyeceğini söylemişti Kazen
Site yönetiminin sevmediği konulardan biridir bu ayrıca
yazarken ya da birşey paylaşırken onun internet sonuçlarından görülebileceğini bilmek gerekiyor ama sonuçta mesajların silinmediği her sayfada yazıyor uyarı şeklinde...bunu bilerek paylaşılmışsa kimsenin yapacağı birşey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?