• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şikayet!!!

sitede yer alan reklamlardan rahatsız değilim
açıkcası pek de dikkatimi çekmiyor neyin reklamı olduğu
konulara dalınca...

Ama madem böyle bir başlık açıldı, ben de fikrimi söylemek istiyorum
bir yandan reklam düzenlemeleri,bir yandan sitenin kendi başlıkları ,orda bir renk ,iburda bir renk
sayfa pek estetk durmuyor:)yani çok karışık, göz yoran bir sayfa düzeni ortaya çıkıyor....
siteye ilk adım attığımda:)

daha az göz yoran ve daha itinalı bir sayfa düzeni ve tasarımı olabilir nacizane fikrim
sevgiler...

Bu yoruma katılıyorum siteye bir girdim bu ne böyle karman çorman her şey çok göz yoruyor tasarımı tamamen bozulmuş hiç hoş ve estetik değil. Reklam elbette verilsin ama siteden ön plana çıkmış resmen sitenin görüntüsünü bozuyor.

İyi de mantık buysa o zaman TV de seyretmeyelim, marketlere de girmeyelim, gazete de okumayalım.. Her yer gıda reklamlarıyla dolu. Görünüm hoşunuza gitmemiş olabilir ama bu kadar abrtmanın manası yok bence..

Bu mesajı beğendiiim :13::13::13:
Bu arada beğen tuşumuz da geri gelse süper olur yahu :31:

Diyet Gruplarinda herkes isyandaydi bugun,
hatta bi arkadasimiz dayanamam diye reklam gidesiye kadar siteye girmeme karari aldi :1:

Cani cekiyor insanin gercekten ya :17: Amacida bu ya zaten, cok basarili bi reklam olmus :)

Diyet Gruplarinda herkes isyandaydi bugun,
hatta bi arkadasimiz dayanamam diye reklam gidesiye kadar siteye girmeme karari aldi :1:

Cani cekiyor insanin gercekten ya :17: Amacida bu ya zaten, cok basarili bi reklam olmus :)

ewet yaa bende diyet gruplarındayım dün gece ve bugün çikolata yedim sırf bu reklamların yüzünden ve şimdi arkadaşlarımla paylaşamıyorum bunu napıcaz yaa bu gidişle zayıflama takımında attırıcam kendimi...

şikayet adı altında acılan konuyu görünce daldım hemen kusura bakmayın ama kac gündür ben bu sitenin hiçbir yöneticisine ulaşamıyorum msj atmadıgım yer kalmadı tek umudum burası oldu çatlıcam resmen konunuzla alakalı degil ama baska carem yok önüme gelen her konuya yazıyorum ben eklenti olarak eklediğim fotograflarımı silemiyorum ve onların silinmedigini yeni öğrendim nerde bu sitenin kurucuları yöneticileri kımse sesimi duymuyo ne olur yardım edin tmm biz silemiyoruz madem ne olur bari fotograflarımı ordan siz silin yaa hayatım kabusa döndü onları oraya koydugum için böyle seylere karsı olan bi ailem ve sevgilim var ve ben bir an önce bu dertten kurtulmayı ümid ediyorum ne olur yardım edin bana artık başka çarem kalmadı yaa duyan okuyan ne olur site yöneticisine bildirebilirmi bana bi şekilde ulasmalarını istiyorum attıgım msjlara cvp verip beni bilgilendirseler cok sevinicem yaa msj atmadıgım yer kalmadı yöneticilere ulasacam diye :(

şikayet adı altında acılan konuyu görünce daldım hemen kusura bakmayın ama kac gündür ben bu sitenin hiçbir yöneticisine ulaşamıyorum msj atmadıgım yer kalmadı tek umudum burası oldu çatlıcam resmen konunuzla alakalı degil ama baska carem yok önüme gelen her konuya yazıyorum ben eklenti olarak eklediğim fotograflarımı silemiyorum ve onların silinmedigini yeni öğrendim nerde bu sitenin kurucuları yöneticileri kımse sesimi duymuyo ne olur yardım edin tmm biz silemiyoruz madem ne olur bari fotograflarımı ordan siz silin yaa hayatım kabusa döndü onları oraya koydugum için böyle seylere karsı olan bi ailem ve sevgilim var ve ben bir an önce bu dertten kurtulmayı ümid ediyorum ne olur yardım edin bana artık başka çarem kalmadı yaa duyan okuyan ne olur site yöneticisine bildirebilirmi bana bi şekilde ulasmalarını istiyorum attıgım msjlara cvp verip beni bilgilendirseler cok sevinicem yaa msj atmadıgım yer kalmadı yöneticilere ulasacam diye :(

Malesef eklentileri mesajları ve konularınızı silemezsiniz,site yönetimi de silmez
Teknik olarak da silinemeyeceğini söylemişti Kazen
Site yönetiminin sevmediği konulardan biridir bu ayrıca :1:

Malesef eklentileri mesajları ve konularınızı silemezsiniz,site yönetimi de silmez
Teknik olarak da silinemeyeceğini söylemişti Kazen
Site yönetiminin sevmediği konulardan biridir bu ayrıca :1:

site yöneticilerininde sosyal bi hayatı olduğu için bayram nediyle ulaşamamış olabilirsiniz
editörlere de yazsaydınız ya da en azından bana size ladyEvil' in verdiği cevaba benzer bi cevap verirdim.
eklenen resimler yazılan mesajlar silinemiyo kaldı ki zaten mesaj panelinde
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
ibaresi açıkca yazıyo

Tamamda bayan buraya forumla ilgili bir sikayette bulunmus ama görüyorumki forum yöneticileri dahil bir cok kisi alaya almis o kadarda komik degil. düzgün bil yaziyla anlatilip söylenebilir oysa. Hic komik degilsiniz....

Sonuç ne oldu merak ediyorum aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum yazdığım msj ın googlede pat diye karşıma çıkması ben şok etti ve üye olmadanda herkes
okuyabiliyor. Eğer hiçbirşey silinemiyorsa sınırlandırma getirilsin. Facebooktaki gibi yalnız eklediğim arkadaşlarım görsün siteden fayda göreceğimize zarar görme aşamasındayız.

Sayın Üyeler,

Sitemizin kuralları gereği eklediğiniz fotoğraf, resim, karikatür vb. materyaller, konulara yazdığınız yorumlar ve açtığınız konular silinemez yasaktır, sizlerinde silmesi yasak, silmeniz halinde uyarı alırsınız, sitemize üye olurken okudum diyerek işaretlediğiniz site kuralları bölümünde ve üye olduktan sonra size gelen hoşgeldin mesajında bu yasaktan bahsedilmektedir, üye olurken kuralları okumuyorsunuz en azından yönetimden gelen mesajı okuyunuz lütfen.

Gelen mesajın içeriği aynen şöyledir:

''kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı sitemize kullanıcı oldugunuz icin tesekkür ederiz! Olusumumuzun bir parcasi oldugunuz icin memnuniyet duydugumuzu belirtmek icin size bu özel mesaj gönderilmistir.

2 yeni yenilik kk Facebook ve Twitter

kadınlar Kulübü Facebook : www.kadinlarkulubufacebook.com

kadınlar Kulübü Twitter : www.kadinlarkulubutwitter.com

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yon...esaj-var-f189/

Bu bölümü mutlaka okumalınız.

Yeni çıkan internet yasası ile konularınızın ve mesajlarınızın yani üyeliğinizin asla silinemeyeceğini unutmayın lütfen !

Saygilarimizla,
kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı''

Ve lütfen vereceğim linkide okuyunuz:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...esap-kapatilmasi-konu-fotograf-silinmesi.html

yazarken ya da birşey paylaşırken onun internet sonuçlarından görülebileceğini bilmek gerekiyor ama sonuçta mesajların silinmediği her sayfada yazıyor uyarı şeklinde...bunu bilerek paylaşılmışsa kimsenin yapacağı birşey yok bence

yazarken ya da birşey paylaşırken onun internet sonuçlarından görülebileceğini bilmek gerekiyor ama sonuçta mesajların silinmediği her sayfada yazıyor uyarı şeklinde...bunu bilerek paylaşılmışsa kimsenin yapacağı birşey yok bence

teşekkür ederim güzel bir açıklama olmuş

Back