• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şikayet!!!

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
kk forum sayfası bir kaç dakika önce normalken bir anda vakko çikolata reklam sayfası üzerinde hareketli bir hale geldi. siteden kaynaklı mı yoksa hesabım mı hacklendi anlayamadım. kk kaynaklı olmamasını diliyorum. reklamı olan ürünler sağlık nedeniyle bazı üyelerin tüketemeyeceği özellikte olabilir. gecenin bir saati bir hamilenin canı çikolata isteyebilir. bu kk kaynaklı ise ve düzeltilmezse üzülerek üyeliğimi iptal etmek zorunda kalacağım.

reklamı olan ürünler sağlık nedeniyle bazı üyelerin tüketemeyeceği özellikte olabilir. gecenin bir saati bir hamilenin canı çikolata isteyebilir. .

İyi de mantık buysa o zaman TV de seyretmeyelim, marketlere de girmeyelim, gazete de okumayalım.. Her yer gıda reklamlarıyla dolu. Görünüm hoşunuza gitmemiş olabilir ama bu kadar abrtmanın manası yok bence..

kk forum sayfası bir kaç dakika önce normalken bir anda vakko çikolata reklam sayfası üzerinde hareketli bir hale geldi. siteden kaynaklı mı yoksa hesabım mı hacklendi anlayamadım. kk kaynaklı olmamasını diliyorum. reklamı olan ürünler sağlık nedeniyle bazı üyelerin tüketemeyeceği özellikte olabilir. gecenin bir saati bir hamilenin canı çikolata isteyebilir. bu kk kaynaklı ise ve düzeltilmezse üzülerek üyeliğimi iptal etmek zorunda kalacağım.

buna katılıyorum bende 32 haftalıkbi hamile olarak ve son zamanlarda nedense aşerme katsayım arttı :)))ya canım isterse geceleyin:((:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eheheheheh olsun beee buda güzel bu kadar kötü günler geçirip kötü haberler duyup bütün hamileliğim boyunca ağlayacakmıyım. bugün güldüm şikayeti olan arkadaşımı kutluyorum

he ya biz de diyetteyiz canımız çekiyor...
ama bu sitenin de gelire ihtiyacı var...
gülü seven dikenine katlanır.. yapacak bişi yok...

Hatırlarsanız daybuday.com günlerce özenerek hazırladığı ve tam tarihinde yayına başlayıp birkaç gün sürmesi gereken kampanya reklamını şehitlerimiz olduğu gün site yönetiminin ricasını ikiletmeden kaldırmıştı.

O nedenle biraz çikolata kokusu pek fena olmaz.

Canı çok isteyenler için :daybuyday | Vakko Chocolate

:34:

hiç sevmem çikolatayı... kırk yıl yemesem aklıma gelmez.. amma Burda göre göre canım çekti, dün gittim Bir sürü çikolata aldım .. ama Bi ısırık alıyorum, Bırakıyorum, Hemen kesiyor.. pek sevmem.. Bi de charlinin çikolata dünyası diye Bi film vardı.. allahımmm filmde çikolatadan şelaleler, göller... ne çikolata yemiştim izlerken =))

adet dönemimde yerim bende en cok bugunlerde adet olcam ve ben çikolata peşine düştüm :D ah şimdi hepsı bende olsa akşama kadar yerım :D baska zaman hayatta agzıma surmem

ay hadisenin dombili bacaklarından baygınlık gelmişti bana asıl:27::27::1: çikolata gayet şık bi internet reklam için:34:

Back