Şikayet edilmeli mi???

Gün içinde çok ateşi vardı ateş düşürücü verdim
Ilık suya soktum vs ateş düşürücü herşeyi yaptım anlık düşüyor 10 dk sonra tekrar çıkıyordu
39 ilaca rağmen düşmedi tek olunca da çağırmak zorunda kaldım
Eften puften değil ki
Taksiye atlayıp götürebilirsiniz hastaneye. Silahli yaralama olabilir,trafik kazası olabilir.Ates için ambulans çağırmayi ilk defa burada okudum. Ateş tabiki çok önemli ama sizin götürmeniz gerekiyor

tabi çağırmışsınız gelmişler götürmeleri lazımdı,siz kendiniz gitmek istemişsiniz anladığım kadarıyla,çok ağır kazalar yaralanmalar vakalar gördükleri için çocuk ateşlenmesi onlar için basit bi durum her ateşlenmeye gitmezler normalde o yüzden aranızda yanlış anlaşılma olmuş bence yani 39 ateşin derecesine normaldir dememiştir
Evet gitmek istedim ama bu ikna değil bildiğin manipüle edildim ve hastaneye gitmek isterken evde kaldım düşünün onay da verdim kağıda

Evet 39 derece yüksek bir ateş ama bunun için ambulans çağırmanızı doğru bulmadım. Yalnız olmanızı anlıyorum fakat size göre ambulans çağırılacak kadar acil bir durum ise eşiniz de nöbetten izin alıp gelmeliydi. Ya da taksiyle götürebilirdiniz.

Acil tıp ekibinin hastaneye götürmemek için çaba göstermesi çok mantıksız geldi zaten evinize kadar gelmişler neden götürmemek için bahane üretsinler? Bence tamamen sizi ve bebeğinizi düşünerek götürülse de bir şey yapılmayacağını söyleyerek iyi niyetle uyarıda bulunmuşlar. Kaldı ki hastenedeki salgın durumunu kendiniz de belirtmişsiniz.

Ateş için ambulans mi aranıyor ? Bu bana kalırsa hakka girmektir. Acil vakalar olabilir.Çocuğumun ateşi çıktıysa, ilk müdahaleyi evde yaparım, ateş düşmezse direkt hastaneye giderim.
Merhaba
İlk müdahale direk hastaneye gitmek vs
Süper bir fikir değil herkesin aklına özelikle her annenin aklına gelebilecek bir şey
Ben her şeyi denedim gün içerisinde
Düsmeyince şartlar da olmayınca mecbur çağırdım ki bu benim hakkim olan hizmet

Keske eslere bu kadar bagimli olunmasa ne olmus evde yoksa aynı sey basima gelse taksi cagirir bebegimi alir giderim hastaneye ambulans filan gereksiz olmus bence biraz ondan tepki gostermis olabilir cunku gun icinde nelerle karsilasiyor onlar yani ates icin kalp krizi, trafik kazası vs yasayan birinin hakkına girmek oluyor

Taksiye atlayıp götürebilirsiniz hastaneye. Silahli yaralama olabilir,trafik kazası olabilir.Ates için ambulans çağırmayi ilk defa burada okudum. Ateş tabiki çok önemli ama sizin götürmeniz gerekiyor
Bulunduğumuz yer şehir merkezine çok Uzak
Taksi çağırmak istemedim sağlık ekipleri ile gitmek istedim
Ayrıca önceliği ona göre veriliyor diye biliyorum ambulans için

Evet 39 derece yüksek bir ateş ama bunun için ambulans çağırmanızı doğru bulmadım. Yalnız olmanızı anlıyorum fakat size göre ambulans çağırılacak kadar acil bir durum ise eşiniz de nöbetten izin alıp gelmeliydi. Ya da taksiyle götürebilirdiniz.

Acil tıp ekibinin hastaneye götürmemek için çaba göstermesi çok mantıksız geldi zaten evinize kadar gelmişler neden götürmemek için bahane üretsinler? Bence tamamen sizi ve bebeğinizi düşünerek götürülse de bir şey yapılmayacağını söyleyerek iyi niyetle uyarıda bulunmuşlar. Kaldı ki hastenedeki salgın durumunu kendiniz de belirtmişsiniz.
Yüksek bir ateş demişsiniz ama ambulasn çağıracak kadar neden olmasın?
Yani ben 39 ateşle evde mi kalacaktim onları dinleelseydim anlamadım?

Keske eslere bu kadar bagimli olunmasa ne olmus evde yoksa aynı sey basima gelse taksi cagirir bebegimi alir giderim hastaneye ambulans filan gereksiz olmus bence biraz ondan tepki gostermis olabilir cunku gun icinde nelerle karsilasiyor onlar yani ates icin kalp krizi, trafik kazası vs yasayan birinin hakkına girmek oluyor
Yani bunun eşle bağımlısı yok şartlar öyle gelişti

Peki siz çocuğunuzun ateşi çıkınca müdahale etmediniz mi?
Islak havlu koymak gibi?
Ya da herhangi bir ateş düşürücü vermediniz mi?
Bu gibi durumlarda ateş düşürücü verip geçmezse ıslah havlu yapıyorum.
Ertesi günde doktorumuza götürüyoruz.
Bazen ateş çok inatçı olabiliyor düşmeyince götürüyoruz.
Eviniz çok mu uzak Sağlık kuruluşuna neden ambulans çağırdınız?
39 derece ateş yüksek evet ama her çocuk bebek ateşlenir demek istemişler.
Ve bugünlerde gerçekten çok büyük bir salgın var.

Merhaba
İlk müdahale direk hastaneye gitmek vs
Süper bir fikir değil herkesin aklına özelikle her annenin aklına gelebilecek bir şey
Ben her şeyi denedim gün içerisinde
Düsmeyince şartlar da olmayınca mecbur çağırdım ki bu benim hakkim olan hizmet
Hanımefedi korkunç ve bencil bir düşünceye sahipsiniz. Evet hakkınız olan hizmet ancak adı üstünde ACİL durumlar için size tanınmış bir hak. Yahu, çocuğunuz gündüzden beri zaten ateşliymiş ateşi düşmemiş, bunu öngörerek hazırlıklı olmanız gerekirdi. Gerçekten acil durumda olan birinin hakkına girmiş olabileceğinizi düşünmüyor musunuz?

X