Şikayet edilmeli mi???

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.070
309
Merhabalar,
Bir konu hakkında kararsız kaldım aslinda belli ama ben yine de sormak istedim şimdiden herkese teşekkürler..
Geçen günlerde eşim nöbette iken
Bebeğimin ateşi 39 geçince 112 aradım
2 tane kadın ekip geldi
O an hem uyskuzkuktan hem bebeğimin ateşinden ilk bebek acemiliği ile dikkat edemedim
Bana bu ateşin normal olduğunu ,kendisinin de bebeğinin zaman zaman ateşinin çıktığını!! Gibi esnaf ağzıyla konuştu.bbegimde kronik, doğumsal herhangi bir rahatsızlık var mı yok mu sormadan bunun normal olduğunu söyledi. sizi götüreyim ama ateş normal bebeklerde siz bilirsiniz gibi yarim yamalak cevaplar verip, götürmemek için kırk takla atti attı diyorum çünkü ozlelikle biri çok baskındı dger kadın geri planda kaldı. evet geçmiş bitmiş ama şimdi düşününce ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anladım
Sizce şikayet edilmeli mi?

Merhabalar,
Bir konu hakkında kararsız kaldım aslinda belli ama ben yine de sormak istedim şimdiden herkese teşekkürler..
2 tane kadın ekip geldi
O an hem uyskuzkuktan hem bebeğimin ateşinden ilk bebek acemiliği ile dikkat edemedim
Bana bu ateşin normal olduğunu ,kendisinin de bebeğinin zaman zaman ateşinin çıktığını!! Gibi esnaf ağzıyla konuştu.bbegimde kronik, doğumsal herhangi bir rahatsızlık var mı yok mu sormadan bunun normal olduğunu söyledi. sizi götüreyim ama ateş normal bebeklerde siz bilirsiniz gibi yarim yamalak cevaplar verip, götürmemek için kırk takla atti attı diyorum çünkü ozlelikle biri çok baskındı dger kadın geri planda kaldı. evet geçmiş bitmiş ama şimdi düşününce ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anladım
39 derece ateşin normal olduğu nerede görülmüş saçmalamışlar

Merhabalar,
2 tane kadın ekip geldi
39 derece atesle ben doktora ya da hastaneye goturmem, ates dusurucu verir evde kalirim. Bunun icin ambulans da cagirilmaz bana gore

ikisi aynı şey değil yani demek istediği çocuğunuzun ateşi var evet panik yapmayın zaman zaman ateşlenmeler olabilir normal bi durum yani çocuğun ateşi olur her çocuğun illaki olmuştur enfeksiyona bağlı diş çıkarma dönemi vs
Şöyle söyleyeyim o zaman
Biz gitmedik düşünün
Çünkü bize gerek olmadığını söylediler düşünün ki ben oturmuşum kadin beni ikna ediyor gitsek mi gitmesek mi diye muallakta kaldım
Durum bu şekilde ilerledi

39 derece atesle ben doktora ya da hastaneye goturmem, ates dusurucu verir evde kalirim. Bunun icin ambulans da cagirilmaz bana gore
Gün içinde çok ateşi vardı ateş düşürücü verdim
Ilık suya soktum vs ateş düşürücü herşeyi yaptım anlık düşüyor 10 dk sonra tekrar çıkıyordu
39 ilaca rağmen düşmedi tek olunca da çağırmak zorunda kaldım
Eften puften değil ki

Gün içinde çok ateşi vardı ateş düşürücü verdim
Ilık suya soktum vs ateş düşürücü herşeyi yaptım anlık düşüyor 10 dk sonra tekrar çıkıyordu
39 ilaca rağmen düşmedi tek olunca da çağırmak zorunda kaldım
Eften puften değil ki
Baska bir ilac denenir, islak bezle silinir cocuk vs vs. Acile gittiginizde cok farkli bir sey yapilmiyor, ates dusurucu ve soguk dus. Bunun icin ambulans cagirmayi 40 yil dusunsem aklima gelmez

Şöyle söyleyeyim o zaman
Biz gitmedik düşünün
Çünkü bize gerek olmadığını söylediler düşünün ki ben oturmuşum kadin beni ikna ediyor gitsek mi gitmesek mi diye muallakta kaldım
Durum bu şekilde ilerledi
tabi çağırmışsınız gelmişler götürmeleri lazımdı,siz kendiniz gitmek istemişsiniz anladığım kadarıyla,çok ağır kazalar yaralanmalar vakalar gördükleri için çocuk ateşlenmesi onlar için basit bi durum her ateşlenmeye gitmezler normalde o yüzden aranızda yanlış anlaşılma olmuş bence yani 39 ateşin derecesine normaldir dememiştir

Bir bildiği mutlaka vardır, ota b*ka şikayet edip insanları mesleğinden soğutmayın.
Ayağınıza gelinmiş, kontrol edilmiş size fikrini söylemiş.
39 derece ateş için ambulans ile ayağınıza gelinmesi de bence çok abartı.
Büyük olaylar bu tip şikayetler nedeniyle önemsiz kalıyor.
39 için ambulans neden abartı merak ettim
Yani siz de tam olarak bahsettigim kişiler gibi konuştunuz
Ama ben açıklayayım
Gün içerisinde ateş düşmek yerine daha çok çıktı gece de eşim gidince bulunduğumuz yer şehir merkezine uzak olunca çağırdım

X