- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
nerde yaptırabilirim daha önce hiç yapmadımkalıba koydursan
teşekkürler <3İnternette dünya kadar yöntem var. Buradan cevap bekleyene kadar şu an öğrenmiş olurdunuz aslında.
Buzdolabı poşetine su doldurun. Ayakkabının ucuna tepin. Ayakkabıyı da poşet gibi bir şeyin içinde buzluğa koyun. Su donarken ayakkabıyı da genişletir. Bir süre kalsın o şekilde buzlukta. Deneyin bir.
tesekkurlerayakkabı tamiri yapan yerlerde oluyor
Ben bu yöntemi topuklu ayakkabılarımda uyguladım bi kaç kez çok memnun kaldım çok işe yarıyo ama sizin ayakkabınız ne bilmiyorum; suyu kaynatıp ayakkabının içine döküyodum ve sonra başaltıyodum daha sonra kalınca bi çorap giyip ayakkabıları giyiyodum bi süre ayağımda bekletiyodum sonra çıkarıp kurumasını bekliyodum inanılmaz işe yarıyo
Yok canım ya ne üşütmesi kaynar su diyorum sıcacık oluyo hem saatlerce durmuyosun ki 5 10 dk yeterli o kadardan üşütülmez heralde :)nasıl yani? ıslak ayakkabıyı giyip ayagınızda mı bekliyorsunuz? Yahu ayakkabı büyüyecek diye üşüteceksiniz :/
Botlarda da işe yarar mı acaba?Yok canım ya ne üşütmesi kaynar su diyorum sıcacık oluyo hem saatlerce durmuyosun ki 5 10 dk yeterli o kadardan üşütülmez heralde :)
benım ayagım zaten problemı parmaklarım kalkık o yuzden ayakkabı bulmak ta zorlanıyorumAyakkabı nasıl genişler bilmiyorum ama ayağınızı sıkıyorsa sakın giymeyin yoksa Nasır çıkar ayağınızda başıma geldi sıkan ayakkabımı iki üç gün giydim ısrarla sonra Nasır oluştu ayağımda o Nasırla uğraşmakta ayrı bir sıkıntıydı aman dikkat!!!
Bence işe yarar ama net bi şey söyliyemicem :/Botlarda da işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?