• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sık sık tuvalet ihtiyaci duyuyorum

siz hiç aşık olmadınız galiba yada fedakarlık nedir bilirmisiniz?
Yurtdışında yaşamak çok güzel bir şey. Buna kimsenin bir şey dediği yok, millet yurtdışında dil öğrenebilmek için kendini yırtıyor ne paralar döküyor 1-2 ay kalabilmek için, siz orada yaşıyorsunuz, dediğimiz bu. Çok daha kolay ve hızlı öğrenirsiniz. Bir sıkıntınız, acil durumunuz olsa ne yapacaksınız? Keşke benim imkanım olsa yurtdışında yaşasam.

Ayrıca konuyla ilgili cevabı 1.mesajımda verdim.

Yurtdışında yaşamak çok güzel bir şey. Buna kimsenin bir şey dediği yok, millet yurtdışında dil öğrenebilmek için kendini yırtıyor ne paralar döküyor 1-2 ay kalabilmek için, siz orada yaşıyorsunuz, dediğimiz bu. Çok daha kolay ve hızlı öğrenirsiniz. Bir sıkıntınız, acil durumunuz olsa ne yapacaksınız? Keşke benim imkanım olsa yurtdışında yaşasam.

Ayrıca konuyla ilgili cevabı 1.mesajımda verdim.
bende ogrenmicem demedim burda mecburi kursa gidiliyor zaten onun tarihini bekliyorum cevabım tatmin etmiştir umarım

hapis hayatı falan diyorsunuz siz bilirmisiniz bu gurbette yaşayanlar için nasıl ağır bi laf :KK43:

Dil bilmeden bir ülkede yaşamak çok zor o yuzden dedim. Siz zaten kursa gidecekmişsiniz o yuzden böyle bir probleminiz olmayacak .

çok su içmem yemekte sürekli yemem sağlığım yerinde çok şükür ama wcde çok gelmesede idrar yapıyorum sık sık
Idrar yolu sorunu olabilir yada şeker belirtisi olabilir. Şeker belirtisinden birisi sık idrara çıkmak.

Bence şeker hastası olabilirsiniz ya da şeker hastası olma ihtimaliniz ileride çok yüksek hatta panik atak bile geçirebilirsiniz şekerinizi kontrol ettirin kesinlikle

Back