• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sık sık tuvalet ihtiyaci duyuyorum

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
slm kizlar, sizlerde de olan veya bunun nedenini bilen varmidir. surekli idrarim geliyor nerdeyse saat basi wcye gidiyorum neden olabilirki??

slm kizlar, sizlerde de olan veya bunun nedenini bilen varmidir. surekli idrarim geliyor nerdeyse saat basi wcye gidiyorum neden olabilirki??
hamile olabilir misin var mı böyle bir ihtimal

yada idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin

tabi doktora gitmen en iyi yol

buradan doktor olmayan bizlerin teşhis koyması sağlıklı olmaz

hamile olabilirsin

idrar yolu enfeksiyonu

ya da şeker ile ilgili bir sıkıntı

çok su içiyor musun

gidince çok yapıyor musun yoksa gelmiş hissi ile gidiyorsun ama az mı

doktora danışmak en sağlamı ama bebek ihtimali varsa ondan olabilir yani

yurtdışında oldgum için dil bilmiyorum eşimde hep çalışıyor doktora gitmek istemiyorum:) hamilelik testi geçen hafta yaptım çıkmadı. ama enfeksiyon aklıma gelmedi olabilir bu

yanma var mı

kötü koku

sarı akıntı çamaşırında

Soguk havalarda oluyor benim mesela ama bazen hastalik belirtisi de olabilir. Eger yaparken agri kasinti vs hissediyorsaniz illaki gidin doktora bi de ayaginizi filan sicak tutun.

Ben dışarda tuvalete gitmediğimden saatlerce idrarımı tuttuğum oluyor. Son bir kaç gündür birden geliyor ve feci sıkıştırıyor bu tutma alışkanlığıma bağladım ben. Siz de öylr bir şey yapıyor olabilir misiniz? Nerdeyse bir buçuk saatte bir koşarak gidiyorum :mad:

Psikolojik de olabilir . Yatağa yattıktan sonra uykuya dalmadan sürekli gidiyor musunuz ?
Bir de bence hamile kalmadan hemen dil ogrenin . Bir ülkede dil bilmeden yaşamak çok zor olmalı .

Bir an önce dil öğrenin ki doktora rahatça gidebilesiniz.
Belki ayağınız üşüyordur, ondandır, belki iltihaptır.

hamile olabilirsin

idrar yolu enfeksiyonu

ya da şeker ile ilgili bir sıkıntı

çok su içiyor musun

gidince çok yapıyor musun yoksa gelmiş hissi ile gidiyorsun ama az mı

doktora danışmak en sağlamı ama bebek ihtimali varsa ondan olabilir yani
çok su içmem yemekte sürekli yemem sağlığım yerinde çok şükür ama wcde çok gelmesede idrar yapıyorum sık sık

Hamile olabilirsiniz.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz.
Belki de son zamanlada çok sıvı tüketmeye başladiniz.

Evlenip yurt dışına gidenlerde çok görülüyor . Bildiğin hapis hayatı yaşamak .
Aynen. Ben daha yurtdışı görmemiş insanım, İngilizce'yi bilmekle yetinmedim Almanca, Rusça, İspanyolca ne varsa hepsine başladım öğrenmeye okulda. Sadece ''vay anasını sayın seyirciler'' demekle yetiniyorum.

Back