Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olabilir misin var mı böyle bir ihtimalslm kizlar, sizlerde de olan veya bunun nedenini bilen varmidir. surekli idrarim geliyor nerdeyse saat basi wcye gidiyorum neden olabilirki??
yurtdışında oldgum için dil bilmiyorum eşimde hep çalışıyor doktora gitmek istemiyorum:) hamilelik testi geçen hafta yaptım çıkmadı. ama enfeksiyon aklıma gelmedi olabilir buhamile olabilir misin var mı böyle bir ihtimal
yada idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin
tabi doktora gitmen en iyi yol
yurtdışında oldgum için dil bilmiyorum eşimde hep çalışıyor doktora gitmek istemiyorum:) hamilelik testi geçen hafta yaptım çıkmadı. ama enfeksiyon aklıma gelmedi olabilir bu
Bence resmen büyük lüks. Ve cesaret.Psikolojik de olabilir . Yatağa yattıktan sonra uykuya dalmadan sürekli gidiyor musunuz ?
Bir de bence hamile kalmadan hemen dil ogrenin . Bir ülkede dil bilmeden yaşamak çok zor olmalı .
çok su içmem yemekte sürekli yemem sağlığım yerinde çok şükür ama wcde çok gelmesede idrar yapıyorum sık sıkhamile olabilirsin
idrar yolu enfeksiyonu
ya da şeker ile ilgili bir sıkıntı
çok su içiyor musun
gidince çok yapıyor musun yoksa gelmiş hissi ile gidiyorsun ama az mı
doktora danışmak en sağlamı ama bebek ihtimali varsa ondan olabilir yani
akıntı falan yok yanmada yok sadece ilişkide oluyo oyuzden eşimle ara verdikyanma var mı
kötü koku
sarı akıntı çamaşırında
Bence resmen büyük lüks. Ve cesaret.
Aynen. Ben daha yurtdışı görmemiş insanım, İngilizce'yi bilmekle yetinmedim Almanca, Rusça, İspanyolca ne varsa hepsine başladım öğrenmeye okulda. Sadece ''vay anasını sayın seyirciler'' demekle yetiniyorum.Evlenip yurt dışına gidenlerde çok görülüyor . Bildiğin hapis hayatı yaşamak .
siz hiç aşık olmadınız galiba yada fedakarlık nedir bilirmisiniz?Aynen. Ben daha yurtdışı görmemiş insanım, İngilizce'yi bilmekle yetinmedim Almanca, Rusça, İspanyolca ne varsa hepsine başladım öğrenmeye okulda. Sadece ''vay anasını sayın seyirciler'' demekle yetiniyorum.
keyfimden gelmedim hanfendi sizden çok ülkemi seviyorum ama bi süreliğine mecbur burda kalmayaEvlenip yurt dışına gidenlerde çok görülüyor . Bildiğin hapis hayatı yaşamak .
keyfimden gelmedim hanfendi sizden çok ülkemi seviyorum ama bi süreliğine mecbur burda kalmaya