How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları sık idrara çıkıyorum fakat hiçbirşey çıkmıyor tahlilerde:(

ruuj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
353
20
118
İzmir
kızlar neredeyse bir yıldır çok sık idrar çıkıyorum. Kaç tane doktora gittim tahliller vs yapıldı. Hiçbirşey çıkmıyor. Yanma falan yok fakat hep tuvaletim var sürekli idrar hissi. Benim gibi olan çözüm bulan var mı acaba :(

Gün içinde çok sıvı tüketiyorsanız çıkmanız gayet normal değil midir ?

Sıktan kastiniz nedir? Kac defa mesela? Ben gunde 2-2,5 litre su iciyorum,sivi cok tuketirim,aksama kadar tuvaletteyim desem yeridir :-) ayrica idrara cikmak iyidir neden dert ettiniz ki

Ben de çok çıkarım ama çok su içerim.
Kan şekerinşze baktırdınız mı? Diyabet sebep olabilir.

kızlar neredeyse bir yıldır çok sık idrar çıkıyorum. Kaç tane doktora gittim tahliller vs yapıldı. Hiçbirşey çıkmıyor. Yanma falan yok fakat hep tuvaletim var sürekli idrar hissi. Benim gibi olan çözüm bulan var mı acaba :KK43:
Mesane ile ilgili bir problem olabilir mi? Ya da gün icinde cok sıvı tüketiyorsanız o yüzden de olabilir

normalin dışında bir sıklıksa sistit olabilirsiniz, bir üroloğa gidin..

gittim butun tahliller temiz doktorlarda sasip kaliyor. sekere vs de bakildi. benim gibi boyle.birsey yasayan var mi diye actim konuyu :-(

mesaneye falan ulteasonla.bakidi hersey.normal.gorunuyormus

tüm tahlilleriniz temiz çıktıysa geriye iki sebep kalır :

bunlardan biri psikolojik etkenler ; örneğin; evhamlı olmak, heyecanlı olmak, stres altında olmak, korkuyor olmak, takıntılı olmak, vb gibi..

diğeri de ; ard arda doğum yapmak, 2 den fazla doğum yapmak.. bu durum da bazı insanlarda sık idrara çıkmaya sebep olabiliyor

bu sebeplerle ilgili de bir sıkıntınız yoksa daha da araştırılacak ve korkulacak bir şeyiniz yok demektir.. :KK24:

dip not: bu durumunuz sizi az sıvı tüketmeye yöneltmesin.. çünkü o da başka sorunlara sebep olabilir.. bol bol su içmeye devam edin, çivi çiviyi söker Hoppa

kızlar neredeyse bir yıldır çok sık idrar çıkıyorum. Kaç tane doktora gittim tahliller vs yapıldı. Hiçbirşey çıkmıyor. Yanma falan yok fakat hep tuvaletim var sürekli idrar hissi. Benim gibi olan çözüm bulan var mı acaba :KK43:
Karnabahar suyu dene cnm ibrahim saracoglunun kürü bi dene derim . Ben kurtuldum darısı başına

Back