Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üroloji - İdrar Yolları Hastalıklarısık idrara çıkıyorum fakat hiçbirşey çıkmıyor tahlilerde:(
kızlar neredeyse bir yıldır çok sık idrar çıkıyorum. Kaç tane doktora gittim tahliller vs yapıldı. Hiçbirşey çıkmıyor. Yanma falan yok fakat hep tuvaletim var sürekli idrar hissi. Benim gibi olan çözüm bulan var mı acaba
Sıktan kastiniz nedir? Kac defa mesela? Ben gunde 2-2,5 litre su iciyorum,sivi cok tuketirim,aksama kadar tuvaletteyim desem yeridir ayrica idrara cikmak iyidir neden dert ettiniz ki
kızlar neredeyse bir yıldır çok sık idrar çıkıyorum. Kaç tane doktora gittim tahliller vs yapıldı. Hiçbirşey çıkmıyor. Yanma falan yok fakat hep tuvaletim var sürekli idrar hissi. Benim gibi olan çözüm bulan var mı acaba