Dün geceden bu yana ishal gibiyim bulantım var çarpıntım var siz nasılsınız
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün geceden bu yana ishal gibiyim bulantım var çarpıntım var siz nasılsınız
Bende öyleyim ishalim bakalim bugün dediğim probiyotiği aldim tekrardan ona başladım genel cerrah doktoruna gittim gastroenteroloji yönlendirdi tekrar beni belki gıda hassasiyetin var dedi nelere olduğuna baksınlar felan bi baktır git dedi oraya randevu almaya calisicam benimde bulantım oluyor genelde önceden kusuyordun daha kötüydum şuan kendimi tutmaya çalışıyorum bazen yemek yerken aniden tiksiniyorum bilmiyorum bu durum gerçekten süründürür bişey Allah yardımcimiz olsun çoğu şeyde yemiyorum zaten diyet uyguluyorum ama arada atak gibi geliyorDün geceden bu yana ishal gibiyim bulantım var çarpıntım var siz nasılsınız
Stres şu sıralar yapmadım aslında ama yediğim bişeyler yaramıyor galiba bilemiyorum ki bende oldum kolonoskopi şükür bişey çıkmadı ibs denildiBen sınav zamanlarımda dediklerinizi yaşıyordum stresli anlarımda daha çoktu yani kolonoskopi oldum acaba başka bir sıkıntı var mı diye temiz çıktı çok şükür doktor huzursuz bağırsak sendromu dedi stresle artar uzak dur diye tavsiyede bulunmuştu suyu çok içmemi söyledi lifli beslenmemi filan hayatımda stresi az da yönetmeyi başarabildim yıllardır sadece stres kaynaklı iki üç kez ishal olmuşumdur
Gerçekten çok zor böyle olunca günde kaç defa gidiyorsunuz ben birde bu süreçte kilo veriyorumBende öyleyim ishalim bakalim bugün dediğim probiyotiği aldim tekrardan ona başladım genel cerrah doktoruna gittim gastroenteroloji yönlendirdi tekrar beni belki gıda hassasiyetin var dedi nelere olduğuna baksınlar felan bi baktır git dedi oraya randevu almaya calisicam benimde bulantım oluyor genelde önceden kusuyordun daha kötüydum şuan kendimi tutmaya çalışıyorum bazen yemek yerken aniden tiksiniyorum bilmiyorum bu durum gerçekten süründürür bişey Allah yardımcimiz olsun çoğu şeyde yemiyorum zaten diyet uyguluyorum ama arada atak gibi geliyor
İki üç kere kilo bendende gidiyorGerçekten çok zor böyle olunca günde kaç defa gidiyorsunuz ben birde bu süreçte kilo veriyorum
Peki ibs için ilaç alıyormusunuzİki üç kere kilo bendende gidiyor
Simflat isminde ilaç kullanıyorumPeki ibs için ilaç alıyormusunuz