Merhaba geçmiş olsun Aynı durumları yaşadım yaşıyorum da atak gibi ara ara iki sene olcak aniden yediğimi kusmayla başladı hastalık sonra endoskopi oldum helikobakteri gastirit çıktı bende ilaçlar verildi ama ishal de var bi taraftan ikisi ayni anda her yediğim ishal muz patetes ama boşa sonra bunun için gittim bir sürü tahlil yapıldı enfeksiyon felan var diye hiç bişey yok ama yemekte yiyemiyorum bu ara bulantı dan her gittiğim de antibiyotik felan veriyor bu dahada kötü bağırsak florası iyice bozuldu düzelmiyor eğer enfeksiyon yoksa antibiyotik kullanmak büyük yanlış yararlı zararlı bakterileri öldürüyor zaten toplamak aylar alıyor kolonoskopi de oldum ama hep en kötüsü düşündüm çok şükür bişey çıkmadı ibs sonra ev yoğurdu ağırlık ver kefir bide ama bu takviye ilaç değil proprobiotic ismi bu çok işe yarıyor bir ay kullandım kaç ay ishal bişey yoktu cok rahatım ta ki bi hafta önce idrar yolu enfeksiyonu oldum suya karıştırmali antibiyotik verdi onu içtikten sonra ishalim devam ediyor günde bir iki olcak şekilde bende bugün gene ondan alcam bu çok iyi geliyor hemende etki bekleme bi ay düzenli kullan gerçekten rahat edeceksiniz doktorlar bana her gittiğim antibiyotik verdiler üç dört kutu antibiyotik kullandım çok daha kötü oldum