tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 5.527 2 1 Mart 2009 Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim #21 Dağ Çiçeğim .!.: Genişletmek için tıkla... kardeşime bunu öğruyorum...resimde düz örgü ile yapılmış...ama ben ters örgü ile yapıyorum...hihoyyyt
Dağ Çiçeğim .!.: Genişletmek için tıkla... kardeşime bunu öğruyorum...resimde düz örgü ile yapılmış...ama ben ters örgü ile yapıyorum...hihoyyyt
tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 5.527 2 1 Mart 2009 Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim #22 Dağ Çiçeğim .!.: Genişletmek için tıkla... sonrada kendime bundan örmeyi düşünüyorum...:lepi:
Daxgx Çiçexgxim hayat gezince güzel:: Kayıtlı Üye 7 Şubat 2007 5.050 4 54 2 Mart 2009 Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim #23 tatlırüya .!.: kardeşime bunu öğruyorum...resimde düz örgü ile yapılmış...ama ben ters örgü ile yapıyorum...hihoyyyt Genişletmek için tıkla... aynen canım bende 1 ters 1 yüz ördüm, öyle yapınca kenarları kıvrılmıyor.. kolay gelsin.. tatlırüya .!.: sonrada kendime bundan örmeyi düşünüyorum...:lepi: Genişletmek için tıkla... tatlıruya harikasın..yapınca bizlerlede paylaşsana bakalım nasıl olmuş,,şimdiden kolay gelsin..
tatlırüya .!.: kardeşime bunu öğruyorum...resimde düz örgü ile yapılmış...ama ben ters örgü ile yapıyorum...hihoyyyt Genişletmek için tıkla... aynen canım bende 1 ters 1 yüz ördüm, öyle yapınca kenarları kıvrılmıyor.. kolay gelsin.. tatlırüya .!.: sonrada kendime bundan örmeyi düşünüyorum...:lepi: Genişletmek için tıkla... tatlıruya harikasın..yapınca bizlerlede paylaşsana bakalım nasıl olmuş,,şimdiden kolay gelsin..
kubbar40 direniyorum yokluğuna.... Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 125 0 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim #24 kuzum .!.: Çok şirin :asigim: Kanımca yapımıda zor değil. Denesem mi acaba.CADIARZU Allahım herbir yeteneği verdin de niye beni bu yetenekten mahrum bıraktın yarebbim.tatlicadiarzu Bende örmek istiyorum yaaa:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... canımsın ya kaydirigubbakcemile3
kuzum .!.: Çok şirin :asigim: Kanımca yapımıda zor değil. Denesem mi acaba.CADIARZU Allahım herbir yeteneği verdin de niye beni bu yetenekten mahrum bıraktın yarebbim.tatlicadiarzu Bende örmek istiyorum yaaa:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... canımsın ya kaydirigubbakcemile3
Missy CANIM OĞLUM Kayıtlı Üye 5 Mart 2008 2.420 38 42 7 Şubat 2010 Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim #25 ponpon yapılışı nasıl oluyor acep????? ben çok cahalımda bu örgü nakış konusunda bana bir yardımcı olsanız ççok makbule geçer:kedi:aklinialirimsmile
ponpon yapılışı nasıl oluyor acep????? ben çok cahalımda bu örgü nakış konusunda bana bir yardımcı olsanız ççok makbule geçer:kedi:aklinialirimsmile