Hocam merhaba,çok kötü durumdayız bize yardım edin lütfen. Eşim alkol sigara kullanmıyor,
18 aylık evliyiz ve 8 aydır bebek istiyoruz,Eşimde sorun olduğunu 6 ay oldu öğreneli ve sağlıklı olarak 3 aydır tedavi görüyor,
ilk testte;
sayı ml de 28 milyon toplam 84,5 milyondu hareket toplamı sadece %14 likefaksiyon 28dk ve lökosit 1,5 milyondu
bu sonuçlara göre dr l-argine,evicap,cipro,rabby,lodine verdi fakat eşimde bu ilaçlardan sonra testesteron azlığı oluştu dr sustanon iğne ve cec plus 1000mg verdi,2.testi başka bir yerde başka bir dr tarafından değerlendirildi,
Sayı ml de 15,3 milyon toplam 48,98 milyon ileri hareket %37 toplam %57 hareketli likefaksiyon abnormal lökosit >=1 ve morfoloji %8 çıktı bu sonuçlardan sonra klomen, bactrim fort ve pentoks ve prokxeed plus kullandı,
3.test ml de 17,3 tolamda 46,7 milyon ileri hareket %45 toplam %67 hareketli Likefaksiyon abnormal lökosit >=1 ve morfoloji %11 çıktı tekrar klomen pentoks ve tetradoks verdi
3 ayın sonunda yapılan testlerde sonuç
sayı ml de 15,7 toplamda 47,1 milyon ileri %47 toplam %70 hareketli likefaksiyon ve lökosit hala ab normal ve >=1 çıktı morfoloji de aynı %11 Bu kez aarimideks forever bee propolis ve zinco verdi,
Normal yolla olmayacaksa zaman kaybetmeden aşılama ya da tüp bebek yapalım deyince bize likefaksiyon ve lökosit çözülmeden değil normal yolla aşılama ve tüp de tutmaz dedi. Ben de rahim filmi çektirdim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı.Bütün umutlarımız bitti hocam,eşim ve ben dünya hayatından uzaklaştık. Ne olur bize yardımcı olun,bizim çocuğumuz hiçbir zaman olmaz mı???????