• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sık adet olma:(

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
ya arkadaşlar ben 2 senedir korunmamama rağmen çocuğum olmuyor.hormonlarımın 2 tANesinde sorun çıkmıştı ilaçla onlarıda düzenledik.ama benim adetlerim 3 ay 28 günde bir oluyor ,3 ay 15 günde bir.yani yılda 20 kere falan adet oluyorum.doktorlar hiçbirşey yok diyorlar.ben bu yüzden çocuğumun olmadığını düşünmeye başladım.bu durumda olanlar varmı?neler yapıyorsunuz?

Ben de sık adet oluyorum.. Oldum olası böyle.. Artık adet olmaktan iflahım kesiliyo bıktım.. Özellikle son 3 aydır daha erken olmaya başladım 1 hfta kadar. Genelde hormonsal bir problem oluyormuş. Ben de henüz doktora gidemedim. Bilen varsa ben de çok sevinicem:) Umarım normale dönebiliriz

Kızlar yapmayın gözünüzü seveyimmm lütfenn ard arda yada 1 er ay aralıklarla adetin 2 yada 3. günü yapılan hormon tetkiklerinizi yaptırın veee eğer e2 değeriniz çok yüksek çıkıp fsh normal olsa bileee bunu alanında güvenebileceğiniz bir doktor ile acilen konuşunn..fsh lh prolaktin troitlerr ve e2 değerlerinizi mutlaka kontrol ettirinn..

Kızlar yapmayın gözünüzü seveyimmm lütfenn ard arda yada 1 er ay aralıklarla adetin 2 yada 3. günü yapılan hormon tetkiklerinizi yaptırın veee eğer e2 değeriniz çok yüksek çıkıp fsh normal olsa bileee bunu alanında güvenebileceğiniz bir doktor ile acilen konuşunn..fsh lh prolaktin troitlerr ve e2 değerlerinizi mutlaka kontrol ettirinn..

canımm benim ahhh aahhh bir bilsen yaptırdığım tahlilleri herşeyi yaptırdım.e2 den tut,kortizol yüklemelerine,beyin filminden,rahim filmine ....herşey herşey.hepsi normal çıktı.sadece dediğim gibi tsh 5 civarıydı ama 4 aydır normala düştü oda.makro prolaktin baktırdım oda normal çıkınca ilaç milaç yazmadı zaten.5 ay üst üste yaptırdım tahlil emin olmak için farklı merkezlerde hep normal.zaten kadın doğumcu bişe bulamayınca endokrine yönlendirmişti bende cerrahpaşaya gitmiştim.takibimi orda prof yaptı bir sorunun yok hormonlarla ilgili kadın doğumcuya git dedi.bende zaten onlar buraya yönlendirdi dedim.ozaman bekliceksin dedi.stres yapma dedi.ama benim sık adet olmaktan hamile kalmaya vaktim kalmıyorki:(sebebinide bulamıyorlar...

canımm benim ahhh aahhh bir bilsen yaptırdığım tahlilleri herşeyi yaptırdım.e2 den tut,kortizol yüklemelerine,beyin filminden,rahim filmine ....herşey herşey.hepsi normal çıktı.sadece dediğim gibi tsh 5 civarıydı ama 4 aydır normala düştü oda.makro prolaktin baktırdım oda normal çıkınca ilaç milaç yazmadı zaten.5 ay üst üste yaptırdım tahlil emin olmak için farklı merkezlerde hep normal.zaten kadın doğumcu bişe bulamayınca endokrine yönlendirmişti bende cerrahpaşaya gitmiştim.takibimi orda prof yaptı bir sorunun yok hormonlarla ilgili kadın doğumcuya git dedi.bende zaten onlar buraya yönlendirdi dedim.ozaman bekliceksin dedi.stres yapma dedi.ama benim sık adet olmaktan hamile kalmaya vaktim kalmıyorki:KK43:sebebinide bulamıyorlar...

Canım yıllar olmus gönderi paylasilalı
Ama bi çözüm bulabildnz mi gebe kalabildinz mi bu sürecte acaba
Ayni problemler bebde de var aylarca kesintisz adet görüyorum cocuk istiyoruz ama korunmadigmz halde olmuyor. Adetsiz günlermde yok denecek kadar az
Acaba yardmci olabilr misinz

Canım yıllar olmus gönderi paylasilalı
Ama bi çözüm bulabildnz mi gebe kalabildinz mi bu sürecte acaba
Ayni problemler bebde de var aylarca kesintisz adet görüyorum cocuk istiyoruz ama korunmadigmz halde olmuyor. Adetsiz günlermde yok denecek kadar az
Acaba yardmci olabilr misinz
Merhaba bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. Çocuğum var ama ayda iki kere adet oldum doktora gitmeye korkuyorum

Cocugunz varsa şayet bence stres yaomayin
Polikistik overdan kaynaklaniyor
Ilacla bibsekilde duzenleniyor
Ama gebe kalma konusnda sknti cikartiyor genelde

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Soğan kürü yapmak istiyorum, her 15 günde geldiği için ona vakit bile yok. 2 kere doktora gittim henüz yeni olduğu için beni ciddiye almadı bile 🙄 bende eğer bişey varsa bi an önce çözüme kavuşsun istiyorum. 28 yaşındayım bebek düşünüyorum 3 aydır olmuyo😞

Back
X