sık adet görüyorum,kötü birşey mi?

karettaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Ankara
merhabalar
ben ayda iki kere gibi bir aralıkla regli oluyorum.cildiyeye gittiğimde kadın doğuma görün dedi ama fırsat olmadı.kötü birşey mi illaki?miyom yada kisttir diyorlar.yani çok sağlığımdan kaynaklı olamaz mı acba :) bilgisi olan varmı?

on-onbeş gün.sürekli değişim halinde.en az on gün ama.bazende yirmi gün.nadir olarak ama.

on-onbeş gün.sürekli değişim halinde.en az on gün ama.bazende yirmi gün.nadir olarak ama.

İki adet arası en az 15 gün olmalı diye biliyorum.İstersen bir kadın doğum uzmanına görün,için rahatlasın.Yoksa sürekli kafanda kurarsın.Stresli bir hayatınız varsa belki o da etkilemiştir....

hayatımdan çok benim kafam stresli sanırım:) teşkkür ederim.fırsat olursa gidicem bakalımm.

benim de aynen seninki gibiydi adetlerim.doktora gittim kan tahlili ve ultrasonda bir şey çıkmayınca rahimden parça almaya karar verdi doktor.5 martta randevum ben korkudan ölüyorum

benim de aynen seninki gibiydi adetlerim.doktora gittim kan tahlili ve ultrasonda bir şey çıkmayınca rahimden parça almaya karar verdi doktor.5 martta randevum ben korkudan ölüyorum

yaa.ama bi tek düzensizlik için ciddi bir operasyon değilmi:( madem birşey çıkmamış...ben yaptıramam korkarım walla.geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz.belkide sadece stres kaynaklı..boşuna olacak bu işlem

her ihtimale karşın diyor eşim. benim yaşım 34 belki ondan parça alıyorlar. herkes korkulacak bir şey yok diyor. ama ben öyle düşünemiyorum

diş yaptırmak kadar zor değildir bence :) sıkıntı yapma.her işlem acı veriyor sonuçta.çok uzunda değil o olay.annemde yaptırmıştı çünkü.öyle çok acıdan fln bahsetmedi hiç.düşününce ürküyor insan sadece.

Back