Saç Kesim Şekilleri sihirli toka

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende bu tokadan var. ama ben pek kullanamıyorum. :sinifsinif: saçlarım dümdüz olduğu için toka saçımda sabit kalmıyo.sürekli kayıyo.düz saçlılar için pek kullanışlı değil. onun dışında gayet güzel.şık ve değişik bir toka saçta çok güzel duruyo.birden farklı model yapabiliyosun ama ben yapamıyorum o ayrı..
bide o modelleri tek başına yapmak baya zor. biraz becerikli olmak lazım bayanssulusmile

Son düzenleme:
hihoyyyt sihirli tokalardan aalmak isteyenler 03266130693 nolu telden bana ulaşabilirler...

Bu tokalar salı pazarında satılıyor arkadaşlar görmüştüm ama nedense almadım

Bende 4.5 tlye gördüm almayı dşünüorum

ben fransada gormustum ama çok alengirli gozuktu gozume bir suru sey yapabiliyosun falan ondan almadim ben kesin beceremem diye =) birde boncuklari falan plastikti saçta iyi duruyoda uyduruk gibiydi boncuklar =)

çekmeyece attığım toka sihirliymişşş sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Trde abartili fiyatlara satilan bu toka aşkabatta 5 manattı (2.5 lira) kimse yüzüne bakmıyodu :hulya:
keşke alip gelseymişim bi koli, paraya para demezdim bayanssulusmile

Trde abartili fiyatlara satilan bu toka aşkabatta 5 manattı (2.5 lira) kimse yüzüne bakmıyodu :hulya:
keşke alip gelseymişim bi koli, paraya para demezdim bayanssulusmile

:roflol:
ben elimdekileri satarımmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

türkiyede var hatta kadıköyde gördüm
hostes tokası diye satılıyor türkiyede
yakında tüm bijuterilere düşer a.s.

Tarak gibi bişey mi bu toka.. Ben anlayamadım esprisini.. kafamçokkarıştı

Tesadüfe bak. Geçen gün bu tokayı uydunun euro kanallarında reklamda göstermişlerdi. Gerçekten çok kullanışlı. O tokayla düğün saçı bile yapıyorsun kendin. Benim çok hoşuma gitmişti. Ama biraz pahalıydı.

pazarda satılıyooo hatta bakıp anlamamıştım boncuk içinde düz toka ne haltsa deyip bırakmıştım... ama yinede benim tarzım değil

Çok kullanışlı gibi görünüyor. Türkiye'de satılıyormu bu toka? Birde fiyatı nedir?

var var kayseride 3liraydı ıspartda 9 yalnız türkiyedekiler en azından benim gördüklerim çokk güzel.. ama kullanmayı bilmiyorum diye almadım hiç:) bujiterilerde hatta bazı lüks ucuzcularda bile var ama kalitesini bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…