Saç Kesim Şekilleri sihirli toka

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben çok güzel bir model göremedim basit modeller ve hepsi aynı yaaaa

bundan bana eltim alamanyadan getirdi
hatta şuanda kafammda saçı güzel ve sıkıca topluyo

ürüne bu kadar ön yargılı bakarsanız begenmemenız gayet normal benım saclarım kısa ben tokayı topuz olarak degıl baska sekıllerde kullanıyorum sızlerı bılemem ama su an hatayda yok satmaya basladıgım bır urun ve dedıgım gıbı turkıyede ılk ve tek satıcısı vane ith ihr tic şirketidir turkbayragi

begendıgınız toka bende mevcut turkıyede tek satıcısı su an bızız 03266130693

artık bu toka bayağı biri satışa sunulmuş ki ben bartında bile buldum
aramadım tesadüf gördüm
açıkcası tanıdık birinin dükkanı idi almadan çıkmadım
8tl idi
bartında herşey pahalıdır bu da pahalı geldi bana
inanın daha denemedim beceremem ki
dursun bakalım belki topuz mopuz yaparım yaz sıcağanda :)

Aşağıdaki kutuyu 5 liraya (içinde 2 tane toka, bir tane cd var nasıl yapıldığına dair)

Aşağıdaki tekliyi 8.5 liraya aldım (ilk bunu aldım görür gürmez atladım çünkü, biliyorum kazık yedim :mymeka:)

Eve girer girmez denedim, ilk denememdede başarılı oldum delikafadulden Süper bir toka bayıldım sırnaşık şey Rastladığım bütün bujitericilerde, ıvır zıvır satan dükkanlardada vardı..

gerçekten de güzel duruyor canım 3.fotoda ki de fena değilmiş.çok yönlü bir toka yahu bu =)

bende gormustum magazanin birinde 6 7 euro arasi biseydi yanlis hatirlamisyorsam...

merak etmeyin arkadaşlar yakın zamanda bizim piyasayı da sarar,moda olur...kelebek toka da 80li yıllarda ilk çıktığında acayip tutuldu,hala moda....

Merhaba bayanlar ... sihirli toka türkiyede.... Patenti bize ait tüm türkiyeye biz dağıtıyoruz..Hem de çok uygun fiyata.!!!!!!!
50 çeşit şekilde kullanılabilen tokalar...
kendinize iyi bakın....

googleye vanetaki yazarsanız tokamızın 50 cesit şekılde kullanıldıgını gösteren videomuzu görürsünüz.iletişim adresimiz sayfamızda da yazılı...

ben bu tokayı bir takıcıda görmüş,birşeye benzetememiştim, fiyatını hatırlamıyorum..
çok model yapılıyor, ama alaturka bir havası var tokaların..

Sihirli toka kolayca ve anında popüler saç stilleri oluşturmak için dizayn edilmiş uzman yeni saç tasarım aksesuarı.
İnce ve kalın tüm saç tiplerine sahip kadınlar için harika bir üründür.
Sihirli toka ile anında göz kamaştırıcı onlarca saç modeli oluşturabilirsiniz.
Çalışan bayanlar için idealdir.
Hem şık hemde kullanışlıdır.
Sihirli toka sıradan saç modellerini bile güzel ve dikkat çeken modellere sadece birkaç saniye içinde dönüştürebilir.
İnsanların etkileyecek inanılmaz bir görünüşe çok kısa bir sürede ve kolayca sahip olabilirsiniz.
Kıvırcık saçlarda rahatlıkla kullanılabilir.
Harika topuzlar yapabilirsiniz.
şakkıdı

vanevane bişey diyeyim, bu sitede reklam yasak..editörlerden uyarı alabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…