Saç Kesim Şekilleri sihirli toka

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
almanyada buyuk pazarlarda belki bulabilirsin burdaki pazarlarda var

bugun aklımdan cıkmadı aklımda ben olsam şöylede yapardım dedim durdum ramazan vakitde gecmiyo aclık vurdu tabi kafaya:))

bende neresi sihirli olduğunu anlamamıştım videoyu seğredene kadar
güzelmiş ama yaa alternatif baya çok
ama ben Ankarada pek görmedim

Çinliler yapmış yine yapacağını..........
Aslında biraz uğraşılırsa evde yapılabilir, kullanışlı bir tokaya benziyor....uzun saçlara çok çeşitli model yapılabildiğini gördük ama adam saçın ucunu bir türlü beceripte tokanın içine sokamadı ucu hep havada kaldı...

Paylaşım için teşekkürler......

valla güzel bir tokaymış tatlım sagolasın.ama bide keşke türkiyede olsaydı.ama bence yakında gelir.ben büyük tokacılara gittigimde hep kullanıslı ve degişik bişyler ararım lastikli olanlardan özellikle.inş bulabiliriz yakında..tabiri cazisse eger bir toka manyagı olarak bi bu eksik diyebilirim.inş bunuda bulurum hihoyyyt

biz bundan yapmıştıkk lisedeyken
tarak tokaların arasına seffaf lastik iple boncuk geciriliyor topuz yapılıyor o mu?

evet iki tane tarak toka arasina boncuklu lastik koymuslar belki sizin yaptiginizdir ama tokanin en iyi tarafi cok siki tutmsi sabah toplayip cikiyorum aksama kadar idare ediyor bozulmadan

benim için tokaya gerek yok. fazla saçım yok da ayıptır söylemesi laelaelaelaelae
bi lastik toka yeterli sositososito
aslında...senağlama

paylaşım için teşekkürler canım...
ama adam hep aynı modelleri yapıyor değilmi?

hiç sevmem topuz saçı o yüzden hoşuma gitmedi
bide o kızın saçlarının uçları kafama takıldı daha çok. reklam yapacak bide o kırık saçlarla olurmu hiç.çok kötü saçları var.

yanlız şaka maka toka şahane kızlar,
cesit cesit sacı topluyor ve resmen kuaförden cıkmıs gıbı guzel duruyor,
açılmıyordur da şahane,

evde yapılabılır bence iki tarak toka ustune lastıkli aksam yapılır boncuklar lastıklere gecırılır.
sahane

bende bayıldım kızlar yaa bulursanız bı ınternet adresı yada yapıp satmayı dusunenler varsa haberım olsun

kızlar ben bu tokanın özelliğini anlıyamadım ne işe yarıyomuş ki nasıl kullanılıyomuş topuz diye gördüm ama ...:uhm: :uhm: :uhm:

slm kıslar ben begendım tokayı uzak dogululara ck yakısıo bunlar japonların saclarına hastayım zate...:enbuyukkk:

topuz yapmak için kullanışlı bence evet evde de yapabiliriz topuz ama bu tokayla daha kolay olur şık durur tr de olsa alırdım

uzun saçlılar için çok iyi
ben evde saçım fönlü olsa bile toplamak zorunda kalıyorum
bu tokayla çok şık durur normal bi toplama bile
hem at kuyruğu hem topuz yapılabliyo çeşit çeşit valla bulsam kaçırmam
güle güle kullan güzel paylaşım

aman bende sıhırlı dıyınce bırsey sandım lınkı tıkladım bakıom acaba dedım sıhırı seymı saca takınca sacda onun rengıne mı gırıyo kadın sankı ole olmus gıbı o yuzden ama turkıyede bunlardan var ayrıca cok eskı zamanların tokalarıydı gercı sımdı yıne moda oldu

begendıgınız tokanın türkiye ithalatcı firmasıyım elımde onlarca çeşidi bulunmakta toptan v e parekende satısım vardır toka turkıyede su anda agırlıklı olarak hatayda bulunuyor toptanda yedıbucuk lıradan parekendede 10 lıradan satmaktayız isteyen arkadaşlar toptan veya parekende için 0326 6130693 veya vanevane2009@windowslive.com adresinden bana ulaşabilir ismim pınar herkese iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…