Saç Kesim Şekilleri sihirli toka

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
D

dilbis

Ziyaretçi
arkadaslar gecen hafta yeni bi toka kesfettim harika valla belki bilenleriniz vardir bu adresten tokayi inceleyebilirsiniz www.peigne-magique.com şutarafagitti

Çok kullanışlı gibi geldi bana..Bulursam almak isterim ama hiç rastlamadım piyasada..

Çok kullanışlı gibi görünüyor. Türkiye'de satılıyormu bu toka? Birde fiyatı nedir?

turkiye de var mi bilmiyorum ben 3 tanesini 20 euro ya aldim

ben bu modellerin hepücünü zaten ufacık lastik tokayla yapabiliyorum.

Adamin yaptiği bütün modeller ayni .........

gayet güzel uzun saçlar için arkadaşlar hakkını yemeyelim arkadaşın..tşkler paylaşım için...a.s.

yok canım paylaşım için bende teşekkür ederim arkadaşa, tokayı üretenlere diyorum zaten. Şeniz:1hug:

güzelmis ya almanyada nerde bulabilirimki.sparisi yokmu internette.

değişik gibi.. saçlarımda genelde pek toka durmuyo kayıyo falan.. bu durur gibi sanki amafisfisfis neyse paylaşım için teşekkürler a.s.

Sihirli toka diyince bende saç dökülmesi engelliyo falan sandım:roflol:Hay allah ne kadar safım ben böle:roflol:

Ya bu tarak modelini sanki geçen sezonki programında Derya baykal yapmıştı...fisfisfis
2 tarak tokasına lastikli ip ve boncuklar geçirmişti, buna benzer birşey olmuştu...a.s
Bulamazsak belki kendimiz de yapabiliriz...
:1closedeyes:

hııımm videoyu izlemek gerekiyormuş
bende sihir nerde diyorum
vidoyu izleyince anladiiiii
eee güzelmiş beğendim

harika bı toka gercekten burda da kesın vardır ama kımbılır nerdee

ya arkadaslar begenmeyenler olabilir ben sadece sizinle paylasmak istedim o kadar

cok begendim almanyadayım bulabilirmiyim acaba. aöerdim şimdi ben bu tokaya.saol paylastıgın için arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…