Örgü Sihirli kazak için yardım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
evet kizlar ben yapdim,cok da guzel oldu,harika bir sey.kazagimiz dort parcadan olusuyor 2 kol ve 1 on 1 arka.onu ve arkani 69 ilmek /her kez kendi beden olcusune gore yapa bilir/ basladim,on ve arka aynidir o yuzden birinin anlatimini yaziyorum,69 ilmek basladim ve 25 30 sm oruluyor /uzunlugunu nasil istiyorsaniz o kadar orun/ben kisa istedim 25 sm ordum,1 duz 1ters oruluyor .simdi 25 sm bir duz bir ters ordum orduyum parcani sisden cikardim/baslangic ve son ilmek ters olmalidr,o yuzden tek ilmek aliyoruz yani 69/tersleri birakdim yalniz duzleri aldim sise.2 tane boyle yapdim on ve arka hazir simdi kollari yapalim.49 ilmek basliyoruz ayni seyi yapiyoruz tersleri birakiyoruz duzleri aliyoruz sise.2 tane de kol yapiyoruz.simdi geldik birlesdirmeye,1 kolu aliyoruz sise sonra onu sonra diyer kolu sonra arkani hepsini ayni sise aliyoruz ve 4,5 sira/nasil isterseniz isterseniz cok alin/ bir ters bir duz oruyoruz ve bitiriyoruz.bu orduymuz yer yakasi oluyor.bir birine bitisik 4 parcamiz olusuyor,on ve arkani ust uste koyub dikiyoruz yukaridan ama bir karis dikmiyoruz obir karis acik kalan yeri kol icin birakiyoruz.sonrasini nasil anlatiyim bilmiyorum gostermek gerekiyor.ama ben yine de anlatmaya calisim o acik kalan yere kolllardan dikiyorsun sonra da normal kollari da dikiyorsun.burasini bir az anlatmak zor oldu ama karsinizda oldugu zaman ne yapacaginizi bileceksiniz.ben his ne yapacagimi bilmeden ormeye basladim ve ordukce her sey kendiliyinden olusdu ,burdan zor gozuke bilir ama inanin cok kolay yaptikca her seyi anlayacaksiniz.kendiliyinden sekil aliyor.hadi kizlar baslayin ormeye,sonra da bana yazin ne yapdiniz,yapa bildinizmi.umarim anlata bilmisimdir.cevaplarinizi bekliyorum.

arkadaşlarr bi resim eklerseniz şu sihirli kazak modellerinden yaptıklarınızı bende çok merak ediyorumm.... bu arada nako saten veya pırlantalarla sanki bana çok ince yada ne bileyimmm, döküm döküm olamayacak gibi geliyo ama, resim eklerseniz çok memnun kalacağımm... selamlarrr herkese...

ayyy çatladım valla meraktan nasılmış bu sihirli kazak mümkünse resmini görmek isterim.hadi size kolay gelsin.

pırlanta yün ve 5 numara şiş kullanacaksanız eğer size tavsiyem; her ördüğünüz sırayı 1 cm olarak hesaplayın. ben 1 karış 5 parmak ördüğümde (ki 75 sıra yaptı) 75 cm oldu. bende onu yazın bikinimin üzerine giyeceğim. saten yünü denemedim.

bu sihirli kazak modelinde ilmekleri kilitlemek nasıl yapılıyor...? lastik yaptın mesela sonra kilitleme yaptılar, sonra dümdüz ördülerrr, sonra ilmekler attırdılar ve söktüler derya baykal programında ama anlayamadım bitürlü... modelli falan yapmışlar süper olmuş yaaa..

merhaba bende basladım 5no. şiş 69 ilmekle ama büyük olcak galiba 36-38 bdenim.FİDAN AZERİ,siz kac bedensimz?

ilmek kilitlemesi falan dediler derya baykalda en son yayınlandığında... bi bilgisi olan varmı

bende çok merak ettim sihirli kazağı yapanlar fotoğraf ekleseler çok yardımcı olacak

merhaba bende basladım 5no. şiş 69 ilmekle ama büyük olcak galiba 36-38 bdenim.FİDAN AZERİ,siz kac bedensimz?

ben de oyleyim canim 36 38 arasi,buyuk deyil zaten bos bir model bu ondan buyuk olmayacak,yaptikca goruceksin,hadi kolay gelsin:teytey::teytey::teytey:

bende çok merak ettim sihirli kazağı yapanlar fotoğraf ekleseler çok yardımcı olacak

ben yaptigimi bir arkadasim cok beyendi bende ona hediyye etdim o yuzden resmini ekliyemiyorum.yani bende deyil kazak,kendimcin yeniden yapmayi dusunuyorum,yaparsam resmini koyarim.

özür dilerim kızlar böyle açılmaz olmadı siz en iyisi adresi kopyala yapıştır yapın.

özür dilerim kızlar böyle açılmaz olmadı siz en iyisi adresi kopyala yapıştır yapın.

Nako saten, nako banu, nako pırlanta ipleri ile örebileceğiniz güzel bir kazak.

Şiş numarası: 5

Kol ölçüleri: 45 ilmek uzunluğu= 1 karış 4 parmak

Beden ölçüleri : 55 ilmek uzunluğu= 1 karış 4 parmak

Tüm parçaları ördükten sonra şişe ilk, ön beden, kol, arka beden, kol 2 geçirilip 3 sıra düz örgü örülüp kesilir. Tabii bu ölçüler bana olmaz diyorsanız ölçüleri kendi beden ölçünüze göre büyütebilirsiniz. :)

(alıntıdır)

bende buaralar elımde o var ama fırsat buluıp bır turlu bıtıremedım bır tarafı bıttı dıgerlerı kaldı ama yapıcam :)))

yalniz bu örgünün püf noktalari var arkadaslar,bu örgünün ilmekleri hep tek sayili olmasi lazim mesela,45,51gibi ,,, birde örgünün basinin ve sonunun düz örülmesi lazim yani örgünün ilk ilmegi düz örülecek sonuda ,basida sonuda düz örgü olacak, uzatma yapilirken sise takilirken ilk ve son ilmekde dahil bütün ters ilmekler sise alinmayacak bosta birakilacak sonra uzatilacak cekilecek yaniii ilk ve son ilmekde sise alinmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…