• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sihirli değnek......

mizann16

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
271
389
18
49
Dun kızım bana bir soru sordu. Anne bir sihirli degnegin olda bir kullanma hakkın olsa neye kullanırdın. Dusundum okadar cok sey vardıki degiştirmek istedigim. Ama en mantıklı olanı yanı hayatımın kırılma noktasındaki adam yani babam . İste o adamı degiştirmek isterdim. Nedeni kız cocugu okurmu diyeek okutmadıgı için. Hayatımın baslamadan bittigi an. Peki hanımlar ya siz neyi kimi degiştirmek isterdiniz? Ama bir tek hakkınız var ..

Sonu en az yirmi sıfırlı param olsun isterdim.
Çünkü yapmak istediğim herşeyin yolu paradan geçiyor.

Güzellik kralicelerine sorulan soru olmuş bu.
Dünya barışı, çocuklara huzur vs olmasi lazim cevabın.

Şimdiki aklimla lise yıllarımda ve madem degnegimiz var farklı bir ülkede olmak isterdim.

kendımı degıstırmek ısterdım
karakterımde sıkayetcı oldugum huyumu

Gözümün önünden Yiğit Özgür karikatürleri geçiyor da neyse şimdi ambiyansı bozmayayım :KK53:

Dünyayı yok ederdim. Öyle kıyamet falan değil ama pff diye. Birden. Acısız.

Doğumdan sonra bağımsızlığını ilan ederek vücuduma kaçak kat çıkıp bir türlü kurtulamadığım göbeğimi :oops:

Bunun nedenini cidden merak ettim :)
Bu filmi izlemekten sıkıldım sonunu görmek istiyorum.
Evrenin sırrı çözülsün, yaradılış gayemiz açığa çıksın, yaratıcı ile tanışalım, tüm bilinmezlikler ortadan kalksın vs.

Bu filmi izlemekten sıkıldım sonunu görmek istiyorum.
Evrenin sırrı çözülsün, yaradılış gayemiz açığa çıksın, yaratıcı ile tanışalım, tüm bilinmezlikler ortadan kalksın vs.
Buyuk hareketlere gerek yok canim ben soyleyeyim sana;Yaraticitiyi tanimak,asik olmak(sevmek) ve ibadet etmek icin yaratilis amacimiz.

Back
X