• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigortam hala babamın üstünde...

esmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.013
1.315
133
konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım kusura bakmayın..

2yıl önce işsizdim.. babamın üstünden hastanelere falan gidebiliyodum.. 1,5 yldır da işim var.. ama hastanelere gidince hala babam

üstünden görünüyorum.. bazıları bunu düzelt cezası var diyo.. bazıları hiç sakıncası yok bu da yasal diyo.. internetten araştırıyorum.

net bilgi bulamıyorum.. bu konuda yardımcı olabilcek birileri var mı acaba?

burdan da pek bilgi alamıcam galiba...

yokmu bu konuda bilgisi olan??
:40:

konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım kusura bakmayın..

2yıl önce işsizdim.. babamın üstünden hastanelere falan gidebiliyodum.. 1,5 yldır da işim var.. ama hastanelere gidince hala babam

üstünden görünüyorum.. bazıları bunu düzelt cezası var diyo.. bazıları hiç sakıncası yok bu da yasal diyo.. internetten araştırıyorum.

net bilgi bulamıyorum.. bu konuda yardımcı olabilcek birileri var mı acaba?

valla cezasınoı bılmem ama ben bı gun bıle calıssam hemen kesiyolar sen karambole gelmişşin

SGK müdürlüğüne gittiğinde 10sn de bu sorunu hallediyorlar. Cezasını bilmem ama bende ilk işe başladığımda böyle bir sorun vardı. Çalıştığın yerdeki muhasebe müdürüne sorup daha net bilgi alabilirsin. Bizim şirket fındıklıdaki sgk ya bağlı kimlik ile beraber gidildiğinde çok kısa sürede halledilebiliyor.

Back