Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliğiyle yeni saçlarım çıktı !

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
46
Antalya
Kızlaar 1 ay önce saçlarımı kestirdim sağlıklı sağlıklı uzasınlar diye. gaza geldim biraz da buradaki yazılanları uygularım diyip. Sonucu söylüyorum... Saçlarım 1 ayda 3-4 cm kadar uzadı. ve alnıma dökülen ve bazen tatlı tatlı sinirimi bozan yeni saçlarım var :)))) 3-4 cm kadar!. ben nasıl bu kadar çabuk olduğunu anlayamadım. haftada 1(haftasonu oluyordu genelde) bu sığır iliği kürünü yaptım .biraz kendim de yorumladım tabi. aşağıya yazarım :) hafta içi de badem yağlı bi karışım yaptım onu sürdüm duş almadan 1 saat önce. ve bu oldu sonuç olarak. devam edicem. saçlarım çok sağlıklı görünüyorlar böyle kırıklar da olmayınca güçlü güçlüler :)
Yok efendim sarımsaklı şampuanmış felan. Allah'ım o nasıl bi kokudu 1 hafat nayoda durmuştu diğer şampuan şişelerinin yaklaşık 30 cm adar yakınında. diğer şampuanlar kremler bile sarımsak kokmuş. öğürdüm resmen hepsini attım . bu iki kür mis gibi yapıyor saçlarımı tavsiye ediyorum :)

Yarım su bardağı kadar sığır iliğini, bi cezveye koyup üstüne bir çay bardağından az su döküp ilik eriyesiye kadar haşlıyoruz ve süzüyoruz. sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar çam terebentini 10 damla kadar da lavanta yağı koyuyoruz ki mis gibi koksun :)Sonra bu yağı saçımızın köklerine masaj yaparak yediriyoruz. biraz da saç uçlarına sürüyoruz (artarsa her yerine sürün ki muhtemelen artacaktır) fazla gelrise de bi kavanoza koyup buzlukta sakalyın. sonra eritir kullnırsınız :)
hafta içi yaptığım da şu. bi sprey şişesine 2 tatlı kaşığı kadar badem yağı 2 tatlı kaşığı kadar çam terebentiini 1 bemiks ampul ve göz kararı zeytiyağı koydum .saçlarıma sıktım güzelce yedirdim diplerine ,uçlarına. 1 -1,5 saat sonra da duşa girdim :)

NOT: bu sayfadaki pek çok konuyu okudum ve hepsini biraz karıştırarak kendim böyle bir şeyler denedim.Bu önerilerde bulunup yazan tüm bayanlara çok teşekkür ediyorum :) )

sığır iliği ha ben almaya utanırım yaa kokmuyormu neki o

soğan sarımsak bile denedim . ama sığır iliğini söylemeye utanırım herhalde bunca şeyden sonra. faydasını görmene sevindim.

sığır iliği ha ben almaya utanırım yaa kokmuyormu neki o

kasaptan rica ettim zaten ondan da isteyen oluyormuş :) hiç kokmuyor zaten kavanta yağının kokusu buram buram :) mis gibi lavanta kokuyosun :)

soğan sarımsak bile denedim . ama sığır iliğini söylemeye utanırım herhalde bunca şeyden sonra. faydasını görmene sevindim.
Sarımsak çok iğrenç kokuyor ya. banyoda şampuanımın yanına koymuştum sarımsak koyduğum şampuanı. 2 metre ötesindeki güzelim mis kokulu şampuanım dahi sarımsak kokmuş bıraktım onu ben. şu an saçlarım çok sağlıklı,önneriyorum :)

Merhaba kızlar hala yapan varmı şuanda ilk iliğim kafamda üç saat dursa yeter heralde baya olmus yaznayalı sonuclarıbız nedır ne kadar yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…