Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği kürü ile saç uzatma (resimli)

Maverik

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
132
29
30
Merhaba kızlar bugün aldım iliği ama kasap sadece bir tam kemikten çıkan iliği verdi ve daha fazla ayarlayamayacağını söyledi bende bu aldığımla denedim mecbur.
Malzeme olarak;
-bir tam kemikten çıkan ilik
-argan yağı
-kayısı yağı
-tatlı badem yağı kullandım
İliğe 3tatlı kaşığı içme suyu ekledim ve kaynar suyun içine oturttum. O baya eriyince blenderdan geçirdim ve ince süzekten eledim içinde parça parça ilik kalmasın diye. Sonra 3 tatlı kaşığı tatlı badem, 3 tatlı kaşığı argan, 3 tatlı kaşığı kayısı yağı ekledim ve karıştırdım. Onu da buz kabına koydum tam 8 tane çıktı bana 8 kür gider iyi oldu :)
Yarın başlayacağım buzluktan çıkartıp erittikten sonra içine bepanthen, evigen, bemiks ampülleri de kırıp uygulayacağım inşallah güzel sonuçlar alırım

Eklentiler

• image.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 1.509
  • image.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 1.439
Haydin hayirli olsun canim tez zamanda etkilerini görürsün inşallah

Bende bugün gittim istedim kasaptan bugün yoğumun yarın gel dedi yarın alıp hazırlayacağım içine eklemek için ise sarımsak yağı ve jajoba yağı aldım zeytinyağı da ekleyeceğim. Konun hayırlı olsun inşallah ikimizde ulaşırız istediğimize

Bende zeytinyağı koymak istiyordum ama biraz aceleye geldi alınca onu eklerim. Sende inşallah verim alırsın beraber uzatırız saçlarımızı

Canım senin önerilerin benim için çok önemli doğru yapmış mıyım ya da sen benim yazdıklarımdan başka bir şey yaptın mı
Gayet güzel yapmışsın hatta biz annemle blendera kokusu siner diye çatalla ezip süzgeçten geçirdik sadece seninki iyice yoğunlaşmıştır. Ben uygularken içine vitamin iğneside eklemiştim,bence verimini oldukça arttırdı tavsiye ederim :)

Vitamin iğnesi ne adı falan :)

Buna eskiler saç uzatan derler ve içine hiçbişey katmadan bile yerler hemen etkisi olmazsa bile zamanla farkedersiniz saçlarınız daha iyi uzayacaktır ve bunları yaparken de bol bol yeşil mercimek yemenizi tavsiye ederim

Buna eskiler saç uzatan derler ve içine hiçbişey katmadan bile yerler hemen etkisi olmazsa bile zamanla farkedersiniz saçlarınız daha iyi uzayacaktır ve bunları yaparken de bol bol yeşil mercimek yemenizi tavsiye ederim
Bende pişmişini çok severim baya da vitaminli bir şey saça sürünce bakalım nasıl etkili olcak :)

Bende pişmişini çok severim baya da vitaminli bir şey saça sürünce bakalım nasıl etkili olcak :)
Hem sür hemde o iliği biraz kaynat ye tabi tiksinirmisin bilemem ben kücukken annem yedirirdi gerci benm mide belediye çöplüğü gibi hiçbişey ayirmam; ))

Hem sür hemde o iliği biraz kaynat ye tabi tiksinirmisin bilemem ben kücukken annem yedirirdi gerci benm mide belediye çöplüğü gibi hiçbişey ayirmam; ))
Annem bana da yedirirdi hatta çorbaların içinde kaynatırdı bu iliği tadı baya güzel olurdu :)

Kürümü uyguladım içine bemiks bepanthen evigen ampül kırdım saç diplerime güzelce yedirdim. Saç uçlarıma da barcelino yağından sürdüm sardım sarmaladım bekliyorum 3-4 saat falan bekleticem sonra buraya resim atıcam

Canm mutlaka gelismeleri bildir baya xahmetli is umarm karsiligini alirsn benim sacta hic uzamiyo
Aslında çokta zahmetli değil bir kere yapıp dolaba atınca bitiyor. Isıtıp sürüyorsun saçlarına :)
Tamam canım buraya devamlı paylaşıcam inşallah karşılığını alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…