Çok teşekkür ederim inşallah ya :)Haydin hayirli olsun canim tez zamanda etkilerini görürsün inşallah
Resim çekicem canım merak etme yarın başlıyorum hayırlısıyla :)Fotoğraf çekmeyi unutma.takipteyim.
Bende zeytinyağı koymak istiyordum ama biraz aceleye geldi alınca onu eklerim. Sende inşallah verim alırsın beraber uzatırız saçlarımızıBende bugün gittim istedim kasaptan bugün yoğumun yarın gel dediyarın alıp hazırlayacağım içine eklemek için ise sarımsak yağı ve jajoba yağı aldım zeytinyağı da ekleyeceğim. Konun hayırlı olsun inşallah ikimizde ulaşırız istediğimize
Canım senin önerilerin benim için çok önemli doğru yapmış mıyım ya da sen benim yazdıklarımdan başka bir şey yaptın mıHayırlı olsun inş memnun kalırsın
Gayet güzel yapmışsın hatta biz annemle blendera kokusu siner diye çatalla ezip süzgeçten geçirdik sadece seninki iyice yoğunlaşmıştır. Ben uygularken içine vitamin iğneside eklemiştim,bence verimini oldukça arttırdı tavsiye ederim :)Canım senin önerilerin benim için çok önemli doğru yapmış mıyım ya da sen benim yazdıklarımdan başka bir şey yaptın mı
Vitamin iğnesi ne adı falan :)Gayet güzel yapmışsın hatta biz annemle blendera kokusu siner diye çatalla ezip süzgeçten geçirdik sadece seninki iyice yoğunlaşmıştır. Ben uygularken içine vitamin iğneside eklemiştim,bence verimini oldukça arttırdı tavsiye ederim :)
Ayy ben başka bir şey ekledin sandım onları biliyorum bende kırıcam canım :)Klasik 3lü: Bemiks, Evin, Bepanthen
Bende pişmişini çok severim baya da vitaminli bir şey saça sürünce bakalım nasıl etkili olcak :)Buna eskiler saç uzatan derler ve içine hiçbişey katmadan bile yerler hemen etkisi olmazsa bile zamanla farkedersiniz saçlarınız daha iyi uzayacaktır ve bunları yaparken de bol bol yeşil mercimek yemenizi tavsiye ederim
Hem sür hemde o iliği biraz kaynat ye tabi tiksinirmisin bilemem ben kücukken annem yedirirdi gerci benm mide belediye çöplüğü gibi hiçbişey ayirmam; ))Bende pişmişini çok severim baya da vitaminli bir şey saça sürünce bakalım nasıl etkili olcak :)
Annem bana da yedirirdi hatta çorbaların içinde kaynatırdı bu iliği tadı baya güzel olurdu :)Hem sür hemde o iliği biraz kaynat ye tabi tiksinirmisin bilemem ben kücukken annem yedirirdi gerci benm mide belediye çöplüğü gibi hiçbişey ayirmam; ))
Aslında çokta zahmetli değil bir kere yapıp dolaba atınca bitiyor. Isıtıp sürüyorsun saçlarına :)Canm mutlaka gelismeleri bildir baya xahmetli is umarm karsiligini alirsn benim sacta hic uzamiyo
Aslında çokta zahmetli değil bir kere yapıp dolaba atınca bitiyor. Isıtıp sürüyorsun saçlarına :)
Tamam canım buraya devamlı paylaşıcam inşallah karşılığını alırım :)