Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
de de de ... ben kaç kasaba sordumsa yok dedi ya siz nerden alıyorsunuz kızlarrrr [/QUOTE
de de de ... ben kaç kasaba sordumsa yok dedi ya
Babam alıveriyor kasaptan sorun çıkarmıyor belki de tanıdık olduğundandır. Hay allahde de de ... ben kaç kasaba sordumsa yok dedi ya siz nerden alıyorsunuz kızlarrrr
kafasından bu formul sayesınde başka saç fıçkıran bırı var mı :q
Bende bu kürü uyguluyorum yeni başladım ama bişey sorcamm küçük kaplara alırdım kürü her seferinde kolaylık olsun hazırlarken diye dondurucuya attım üzerinde bi yağ tabakası oluşuyor o tabakayı ayırıyomusunuz saçımıza uygularkenkesinlikle istikrar önemli canım..haziranda başladım bi sefer yaptım sonra üşendim bıraktım...ilk seferde bile yumuşacık yapmıştı saçımı..baktım bakımsız olmuycak sonra kesin olarak yapıcam dedim 16 kasımda başladım ve dün yani 14 aralıkta 5.ci kürümü uyguladım..her hafta pazar günü düzenli bi şekilde yaptım...sonucu hakikaten muhteşem sadece ben değil çevrem bile farketti..benim ince telli,çabuk sönen aynı zamanda çok yıpranmış saçlarımı bile adam ettiyse,herkese faydası olur eminim..
Bende bu kürü uyguluyorum yeni başladım ama bişey sorcamm küçük kaplara alırdım kürü her seferinde kolaylık olsun hazırlarken diye dondurucuya attım üzerinde bi yağ tabakası oluşuyor o tabakayı ayırıyomusunuz saçımıza uygularken
kafasından bu formul sayesınde başka saç fışkıran bırı var mı :q
Slm.Sen nasıl uyguluyosun kürüEvet var neredeyse bir buçuk senedir yapıyorum bu kürü 13 sene platin ve kaynaklardan sonra saçlarımın yarısını kaybetmiştim sonra bu küre başladım saçlarım eskisinden çok daha gür ve hala küçük küçük saçlar çıkmaya devam ediyor,çevremdeki herkese tavsiye ediyorum, kasaplar vermek istemiyor doğrudur uğraşmak istemiyorlar çünkü ille bi kıyma et vs. alacaksın ki ilikleri versinler istanbul da öyle en azından :) Ayrıca sadece ilik değil sarımsaklı zeytinyağlı olan kürü de yaptım
Slm.Sen nasıl uyguluyosun kürü
Faydasını gördünüz mü ne kDar zamandır kullanıyorsunuz ?dökülmeyi azaltıyor mumerhaba ben gidip kasaptan alıyorum iliğimi sonra bir cezve içinde 5 dakika kadar kaynatıyorum ardından blender dan geçirip içine biraz zeytinyağı bir kapak çörek otu yağı ile karıştırıp saç diplerime sürüyorum önce bir poşet sonra da havluyla sarıyorum en az 2 saat bekletiyorum bazen daha fazla da oluyor :) Önce direk şampuan sürüyorum saçıma sonradan su sürüyorum daha kolay arınıyor
Faydasını gördünüz mü ne kDar zamandır kullanıyorsunuz ?dökülmeyi azaltıyor mu
Peki gurlestiriyor mu saci birde ben benmari usulü yaptim posasini attim ilk yapisim iyi mi ettim bilmiyorumm_ki, post: 38775835, member: 524294"]Kesinlikle gördüm bir buçuk sene boyunca her hafta yaptım şimdi ayda bir yapıyorum bazen 2 3 haftada bir ve hala minik minik saçlar çıkmaya devam ediyor,dökülme yok sadece duştan sonra tararken biraz dökülüyor o da normal bir de şu an hamileyim onunla da ilgisi olabilir
Peki gurlestiriyor mu saci birde ben benmari usulü yaptim posasini attim ilk yapisim iyi mi ettim bilmiyorum
Teşekürler cevap için suanda kafamda duruyor ilkini öyle yaptım bakalım nasıl olacak bekliyorum inşallah ise yararKusura bakmayın bildirim gelmedi yazdığınızı şimdi görüyorum kesinlikle gürleşti küçük küçük saçların çıktığını görüyorsunuz zaten o yüzden bi sonraki kür gelsin diye neşeyle bekliyorsunuz :))
Ben öyle yapmıyorum cezveye ilikleri koyuyorum üstüne su bi kaç dakika kaynattıktan sonra blender den geçiriyorum
Posası kalmıyor böylelikle sonrasında zeytinyağını ve çörek otu yağınıda ekleyip sürüyorum saçlarıma
Teşekürler cevap için suanda kafamda duruyor ilkini öyle yaptım bakalım nasıl olacak bekliyorum inşallah ise yarar
Aiyy ne uyuz kasaplar var ben de bulamıyorum çoğu zaman vermek istemiyo uyuzlarızmırde olanlar hangi kasaptan aldınız :) gezmedigim yer kalmadı yok diyorlar bana
Aiyy ne uyuz kasaplar var ben de bulamıyorum çoğu zaman vermek istemiyo uyuzlar
Bulduğum zaman da çokca alıp buzluğa atıyorum iki ay fln idare ediyo beni :)