- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
İçler acısı. Allah yardımcıları olsun.
Çocuklara bebeklere çok acıyorum hep söyleniyor zaten ama demeden edemicem bu kadınlar hala doğurmaya devam ediyorlar ya hala.
Olabilirligi yuksek bence deet yiyen virüs....
belki de yine batının biyolojik saldırılarından biridir.
hele dunku haberlerde gordunuzmu ben gormedim annem soyledi.suriyeli kucuk bi Ahmed adindaki cocuk savasinda kanlar icinde kalmis Turkiyeye getirmisler tedavi icin.hastanede kiyafetini kesiyorlar.cocuk o aci icinde nolur kiyafetimi kesmeyin bunu bana daha babam dun aldi demis ne aci..
Üfff he batının biyolojik silahı.Olabilirligi yuksek bence de
Üff felan noluyoruz ?Üfff he batının biyolojik silahı.
Ülkemizin 2000'lere gelmeden bitirdiği şark çıbanı denen bir sivrisineklerden bulaşan bir hastalık. Virüs de değilmiş.
Suriye bize göre bile sağlıkta geride olduğu için maalesef buraya yendiğimiz hastalıkları taşıyorlar , aşısız, önlemsiz oldukları için de sanki yeni bir hastalık türemiş sanıyor millet. Maalesef o iş öyle değil.
Bir ara da başka bir hastalık çıkmıştı yine çocukları etkileyen, avuç içinde yaralar falan çıkıyordu.
Bilip bilmeden yok biyolojik silah falan demek de nesi ya?Üff felan noluyoruz ?
Aferin arastirmis birseyler ogrenmissin de haberde anlatilana gore yorum yapıyor herkes.
Ya li yu lu konuşmaları birakacaksin bu ikinci oldu ya da benden alintilamayi kes oldu mu ?Bilip bilmeden yok biyolojik silah falan demek de nesi ya?
Bizim burada haberimiz bile yok, Antep çevresinde de türemiştir belki, duymadık bile.
Avrupa fark etmiş, duyurmuş işte.
Adam kendi toprağında yaşayan insanlara neden hastalık bulaştırsın, virüs etnik kimlik ayırt etmediğine göre; tüm Avrupa'nın hastalanmasını adam neden göze alsın?
Biri virüs saldıysa şu durumda, bu ne Avrupa'dır ne de Türkiye'dir. İkisinin de öz vatandaşı tehdit altında olacaktır çünkü.
Hakeza zaten virüs de değilmiş.
Sen bana edep öğretemezsin, sen laflarına dikkat et önce. Kanıt yok bir şey yok ortada, kendi ihmalimizi göz önüne bile almadan milleti suçlamaktan gıdım ilerleyemiyoruz.Ya li yu lu konuşmaları birakacaksin bu ikinci oldu ya da benden alintilamayi kes oldu mu ?
Edep ogrenmeden baska seyler ogrenmeye baslamanin hazin sonucu iste.
Konuya gelecek olursak. Kimse kesin böyle demedi olabilirligini konuştu ki bu derece hiddetlenmek için şahsına beslenen bi zan falan olmasi gerekirdi.
Avrupa nin yapmadigi sey de degil o yuzden insanların düşünmesi de gayet dogal.
Kaldi ki batı bu insanlari olabildgince kendi yerlesimlerinden uzak yerlere yerlestiriyor.
Saldiri nedir? mahalle kavgasi mi bu ? ne kadar da hosunuza gidiyor birileri üzerinden ego tatmin etmek.Sen bana edep öğretemezsin, sen laflarına dikkat et önce. Kanıt yok bir şey yok ortada, kendi ihmalimizi göz önüne bile almadan milleti suçlamaktan gıdım ilerleyemiyoruz.
Sen inanıyor musun ki, o kamplardan hastalık dışarı çıkmayacak? Bal gibi de yayılır.
Bu arada seni son kez uyarıyorum, bir daha benden hakaret duymadığın halde hakaret etme. Ben sadece yanlış öngörünü çürütmüşken, karşı saldırıya geçen sensin, unutma.
Benim üslubum, yazdıklarım ortada, kim ne kavgası etmiş okuyanlar zaten karar verir. O yüzden bundan sonrası için senden bir daha alıntı yapmam emin ol. Hadi iyi forumlar sana.Saldiri nedir? mahalle kavgasi mi bu ? ne kadar da hosunuza gidiyor birileri üzerinden ego tatmin etmek.
Sanki vay efendim sen nasil öngörümu curutursun demisim
Ben rahatsiz edici "ya uf" tazindaki basit agzindan rahatsiz oldugumu belirttim.
Arastirmis ogrenmissin bu tamam dedim hafiza problemin yoktur diye düşünüyorum.
Ha zan yapma kismina ise hala katiliyorum. Avrupa dan bahsediyoruz pisliklerni biliyoruz.
Ya bu Suriye'ye has bir durum değil ki msg, git Orta Afrika cumhuriyetlerine, orada da senin ülkenin çoktan yıllar öncesinden bitirdiği hastalıklar vardır.Kontrolsüz şekilde geleni aldılar ne bir aşı ne bir önlem. Kızamık, çocuk felci daha birçok hastalık tekrar türedi kızamık özellikle öldürücü olmaya başlayınca kendi çocuklarımıza da ekstra kızamık çocuk felci yapmaya başladık ve kızamık 9 aylıkken rutine bindi bu yüzden. Tamam Allah hepsine yardım etsin bir an önce yurtlarına dönsünler ama bizim çocuklarımızın suçu ne zaten ne kadar aşı varsa 2 yaşına kdar yükleniyor bir de suriyeliler yüzünden fazladan oluyorlar
Suriyede aşılama çok az savaştan önce de buna önem verilmiyormus. Biz yakalayabildigimiz kadarını asılıyorduk ama dışarıda kamp dışında kalanlar kayıt dışı ülkeye girenler aşısızlar. Bunlar tehlike saçıyor işte. Sağlık konusunda yıllar öncesi bile kollarında aşılar ev ev gezip aşılamış bizim ülkemiz çocuk felci bizim ülkemizde görünen bir hastalık değil kızamık ben 27 yaşındayım aşıdan dolayı bağışıklığım var. Hastalık olmayan bir ülkeye tüm hastalıklara açık insanları önlemsiz doldurursan bu ülkenin asıl vatandaşlarının günahına girmiş olursunYa bu Suriye'ye has bir durum değil ki msg, git Orta Afrika cumhuriyetlerine, orada da senin ülkenin çoktan yıllar öncesinden bitirdiği hastalıklar vardır.
İşte bilimde, sağlıkta geri kalmış ülkelerde durum bu.
Şimdi biz de tehlikedeyiz, bugün et yiyen bakteri, yarın başka bir şey çıkar işte böyle.
Belki normal hastalıkların, daha gelişmiş türleri de türer bilemeyiz.
İşte bizim büyük ihmalimiz var, gelenlerin suçu yok ki. Adamlar canlarını zor kurtarmışlar, ayık olması gereken bizdik işte!Suriyede aşılama çok az savaştan önce de buna önem verilmiyormus. Biz yakalayabildigimiz kadarını asılıyorduk ama dışarıda kamp dışında kalanlar kayıt dışı ülkeye girenler aşısızlar. Bunlar tehlike saçıyor işte. Sağlık konusunda yıllar öncesi bile kollarında aşılar ev ev gezip aşılamış bizim ülkemiz çocuk felci bizim ülkemizde görünen bir hastalık değil kızamık ben 27 yaşındayım aşıdan dolayı bağışıklığım var. Hastalık olmayan bir ülkeye tüm hastalıklara açık insanları önlemsiz doldurursan bu ülkenin asıl vatandaşlarının günahına girmiş olursun
Katılıyorum sanki ortadoğuyu yok etmek için planlar içindeler gibi geliyor hep... ama kendilerini tehlikeye atmazlar...et yiyen virüs....
belki de yine batının biyolojik saldırılarından biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?