Siğillerle başım dertte

Aldara krem canım yanlış hatırlamıyorsam sonra tekrarlamadı şükür artık her gün açıp bakıyordum geçtimi diye
Merhaba, genital siğiliniz hala duruyor mu bilmiyorum ama ben propolis kullandım ve 1 ayda geçti. İnanamadım. Denemekte fayda var.

Merhaba, genital siğiliniz hala duruyor mu bilmiyorum ama ben propolis kullandım ve 1 ayda geçti. İnanamadım. Denemekte fayda var.

merhabalar bende öncelikle ameliyat olmuştum bir kez ama bir yıl oluyor geçen bir yılda tekrarlamalar oluştu en sonunda saraçoğlunda propolis kullanımını duyunca denedim gerçekten etkili

merhabalar bende öncelikle ameliyat olmuştum bir kez ama bir yıl oluyor geçen bir yılda tekrarlamalar oluştu en sonunda saraçoğlunda propolis kullanımını duyunca denedim gerçekten etkili

Merhaba
ne kadar süre kullandınız acaba?
Ne kadar zamanda etki gösterdi?
Sonra hiç çıkmadı mı?

Teşekkür ediyorum

MerhAba

Ne kadar süre kullandınız?
Tekrar çıktı mı siğiller?

Teşekkürler

Yakma denen işlem şu: gaz sıkılıyo bi kaç seans devam ediyo. Biraz yakabilir. Ama küçücük çocuklara bile sıkılıyo.
Ve bu işlem o siğilleri kurutuyo.
İz kalsada çok hafif oluyo
Yaptırın korkmayın
Ücretli değil muayne esnasında ayakta uygulanan çok basit bişey

hangi marka kullndnz acaba içtiniz mi sürdünüz mü siğillere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…