Bilemiyorum ki krem hiç bir etki göstermedi ve cok çabuk çoğalıyor genital siğiller daha farklı oluyor canım birde başka krem ise yarar inşallah gideceğim doktora yarın.Ben parmağıma yaptırmıştım yaktırma sert yerde bile acısı oluyor o yüzden başka kremler önersin doktorunuz.
İnşallah yarar canım bende bir ara genital çıkmıştı bir krem yazdılar geçti bazı kremlerin muadilleri daha tesirli oluyor umarım yaktırmana gerek kalmaz hassas bölge çünkü.Bilemiyorum ki krem hiç bir etki göstermedi ve cok çabuk çoğalıyor genital siğiller daha farklı oluyor canım birde başka krem ise yarar inşallah gideceğim doktora yarın.
Kesinlikle canım kullandığın kremın adı neydi canım ve sende tekrarlama oldumu kremden sonra geçtimi canım.İnşallah yarar canım bende bir ara genital çıkmıştı bir krem yazdılar geçti bazı kremlerin muadilleri daha tesirli oluyor umarım yaktırmana gerek kalmaz hassas bölge çünkü.
Aldara krem canım yanlış hatırlamıyorsam sonra tekrarlamadı şükür artık her gün açıp bakıyordum geçtimi diyeKesinlikle canım kullandığın kremın adı neydi canım ve sende tekrarlama oldumu kremden sonra geçtimi canım.
Bende doktoruma sorayım canım inşallah bende de aynı etkiyi gösterir birde eşimden geldi bana ve bana ilişki yok dedi doktorum 1 aydır ilişkiye girmiyoruz o kremle geçtikten sonra ilişkiye girdin mi çünkü genital böyleye sadece sexs yolu ile bulaşırAldara krem canım yanlış hatırlamıyorsam sonra tekrarlamadı şükür artık her gün açıp bakıyordum geçtimi diye
Girdim canım bir sorun oluşmadıBende doktoruma sorayım canım inşallah bende de aynı etkiyi gösterir birde eşimden geldi bana ve bana ilişki yok dedi doktorum 1 aydır ilişkiye girmiyoruz o kremle geçtikten sonra ilişkiye girdin mi çünkü genital böyleye sadece sexs yolu ile bulaşır
Çok şanslısin maşallah diyorum inşallah bende de geçer ve olmaz canım çok sağol.Girdim canım bir sorun oluşmadı
Rice ederim tatlım umarım geçer :)Çok şanslısin maşallah diyorum inşallah bende de geçer ve olmaz canım çok sağol.
İnşallah tatlım yeminle kendimden tiksiniyorum sende çıkanlar nasıldı canım bende ki tam siğil gibi değil ondan soruyorum.Rice ederim tatlım umarım geçer :)
Beyaz leke gibiydi tiksinme canım herkesin başına gelebilen bir şey bu :)İnşallah tatlım yeminle kendimden tiksiniyorum sende çıkanlar nasıldı canım bende ki tam siğil gibi değil ondan soruyorum.
Beyaz leke ve sivilceye benziyor değil mi evet işte bende ki de öyle inşallah geçer ya canım içimi rahatlattin allah razı olsun senden artık daha umutluyum geçeceğine dair.Beyaz leke gibiydi tiksinme canım herkesin başına gelebilen bir şey bu :)
Oy kıyamam sana geçer tabi stress yapma :)Beyaz leke ve sivilceye benziyor değil mi evet işte bende ki de öyle inşallah geçer ya canım içimi rahatlattin allah razı olsun senden artık daha umutluyum geçeceğine dair.
Oy kıyamam sana geçer tabi stress yapma :) çok sağol canım benim allah razı olsun senden bu arada senin yaş kaç iyi arkadaş olduk biz gecenin bu saatinde de bana yardımci olman da taktire şayen doğrusu.:)
Çok geçmiş olsun canım iğne verdi derken canım ne iğnesiCnm ayni dert bendede vardi hpv dedi doktor. Yaktirdim iz kaldigi gibi tekrar çıktı. Daha sonra ozel muayenehaneye gittim. Kırmızı kantoron yagi surdu igneleri verdi ilac verdi ve 2 sene oldu hicbsrsey yok
Çok geçmiş olsun canım iğne verdi derken canım ne iğnesi
Cnm doktorun kimdi grçmiş olsunHpv asisi ve bi ilac yazdi zaten asi bi daha tehlikeli tiplerine yakalanmamak icindi. Kirmizi kantoron yagi 1 haftada kurutup dokmustu. Istersen hpv diye arat 100e yakin tipi var aralarindan birine benziyormu bak ona gore care ararsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?