sevgili patasanamavi,
sana ne kadar teşekkür etsem sanırım az gelir allah senden razı olsun...
Hemen hikayemi anlatayım sağ yanağımın altında 2 sene önce bir düz siğil grubu peydah olmuştu 2 yıl boyunca pek bişi yapmadım ama sinsice yayıldıklarının da farkındaydım, bu yaz incir fln denedim ama çok tahriş etti yara oldu yanağım hemen bıraktım, doktora gittiğimde ise sonbaharda gel ilaç vereyim dedi neyse ben kasımda aynı doktora gittim ve bana acnelyse verdi. Doktora siğillerin virüs kaynaklı olduğundan ötürü ilacın siğilleri yayıp yaymıcanı sordum o da hayr yaymaz dedi, ben de gönül rahatlığıyla kremi sürdüm bi de ben o hafta şu bb kremi keşfetmiştim gündüz de onu sürdüm ve böylece 3 gün içinde siğillerim nerdeyse tüm yüzüme dağıldı. Psikolojim öyle bozuldu ki her sabah aynaya bakıp bakıp ağlıyodum
Derken nette araştırmaya başladım ceviz yağını daha önce denemiştim fakat 1 gün sürüp bırakmıştım e tabi işe yaramamıştı fakat kardeşimin ısrarıyla tekrar denemeye karar verdim.yağı pamuğa döküp alnımın ortasındaki siğilin üstünde yarım saat beklettim sonra yattım sabah kalktığımda inanır mısınız azıcık bir izi kalmıştı sabah da hemen yarım saat beklettim yağı ve o gün geçti siğil. Yalnız şunu farkettim sonradan çıkan yeni siğiller 1-2 günde geçerken sağ yanağımın altında yıllanmış olanlar 7-10 günde geçti. Ve şu an sadece 1 tane kaldı sanırım ona da sürmeye devam ediyorum. Tabi bu süreçte devamlı dua ettim ve moralimi yüksek tutmaya çalıştım çünkü bu virüsler immün sistem düştü mü hemen aktifleşiyor yani hep risk altındayız. çok uzun yazdım biliyorum ama bu illeti benim gibi çekenler bilir insan hiç kurtulamıcanı zannediyo bazen.. Ben de burdaki yorumları okurken ben de bigün kurtulcak mıyım acaba diyordum şimdi bu yazıyı yazıyorum
Sonuç olarak sabah akşam ceviz yağlı pamuğu yarım saat siğilin üstünde bekletin ve dua edin arkadaşlar allahın izniye geçecekler inanın..
Ve tabiki sevgili patasanamaviye tekrar teşekkürler :)