• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigilin kalıcı bi tedavisi varmı varsa lütfen yardım edin

Selam, benim çocuklulum ve ergenliğim ellerimdeki, yüzümdeki siğillerle mücadele ederek geçti. Göz kapağımın üzerinde bile vardı ameliyat olup dikiş attırmıştım. Yaktırma,dondurma, incir ağacı sütü ve aklıma gelmeyen bir sürü yöntem denemiştim. Bu operasyonlar sonunda biri geçse başka yerde tekrar çıkıyordu. Şimdi çok garip bişey söyleyeceğim lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin, abim ve eşi ellerindeki siğillerin ev kedilerinin yalaması sonucunda geçtiğini söylemişlerdi, ben de inanmadım dirseğimde ve elimde denedim 2 hafta içinde kayboldu ve 6 senedir de tekrarlamadı. Evet dünyanın en saçma önerisi ama derdi görünce yazmadan edemedim.

Selam, benim çocuklulum ve ergenliğim ellerimdeki, yüzümdeki siğillerle mücadele ederek geçti. Göz kapağımın üzerinde bile vardı ameliyat olup dikiş attırmıştım. Yaktırma,dondurma, incir ağacı sütü ve aklıma gelmeyen bir sürü yöntem denemiştim. Bu operasyonlar sonunda biri geçse başka yerde tekrar çıkıyordu. Şimdi çok garip bişey söyleyeceğim lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin, abim ve eşi ellerindeki siğillerin ev kedilerinin yalaması sonucunda geçtiğini söylemişlerdi, ben de inanmadım dirseğimde ve elimde denedim 2 hafta içinde kayboldu ve 6 senedir de tekrarlamadı. Evet dünyanın en saçma önerisi ama derdi görünce yazmadan edemedim.
Hıh aynen göz kapaginda başladı zaten ordanda yüzüne yayılıyor sizin son durum ne

İncir daha yeni olurken ucundan süt akıyor ya , benim teyzem siğilin üstüne ondan damlatıyordu.geçti.

Sol ayak baş parmağımda ve sol elimin baş parmağımda bikaç tane vardı bir sene boyunca kullanmadığım ilaç kalmamıştı en son netten bitkisel bi krem sipariş etmişti eşimin annesi bi umut denedim iki gün içinde eser kalmadı siğilden

Benimde el baş parmağım,dizim,topuğum ve ayak yüzük parmağımda vardı. Elimde tek parmakta 3 tane olmak üzere. Dondurmak bir işe yaramadı. Siğiller kuruyup düştü aynı yerde tekrarladı. Ne lanet bişey bilirim,senelerce uğraştım. İncir sütü,söğüt yaprağını çizerek okuma,tuz vs. Hiçbirşey fayda etmedi.
Gariptir kendi kendine kaybolmaya başladılar,teker teker kurudu gitti. En sonuncusu dün kayboldu. Nedenini bilmiyorum. 10 senedir çekiyordum. Şimdi eşimde çıkmaya başladı ne alaka bilmiyorum,benden ona mı geçti acaba mikrop? Bende eşim için takip edeceğim.
Yakınınızda tez zamanda şifa bulur inşallah

Incir sutu birebir sigil icin.cocukken benimde elimde vardi.o sutu surdum.dayanabildigin kadar yikamadan durcak o sut sigilin ustunde.zaten bi muddet sonra emicek cilt onu fakat cok kasinti yapiyor.kasimadan durabildiginiz kadar durun
Sonra bol suyla yikayin kendiliginden kaybolcak bi muddet sonra
Ben 1 kere yapmistim sonra kayboldu.ne kadar zmanda kayboldu onu farketmedim bile.
Yuzunuzu kizartabilir cildiniz hassassa.

Back