• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigilin kalıcı bi tedavisi varmı varsa lütfen yardım edin

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar yüzde oluşan sigillerin kalıcı ve kesin bi tedavisi varmı.Bi yakınım bu sigillerden başı fena halde dertte varsa bildiginiz bi yöntem lütfen bilgi verin

Elde çıkan sigilleri doktora gidip yaktiriyosun(acisiz agrisiz bi işlem) ama yüzdekini nasıl yapar bilemiyorum hassas biyer çünkü.. Cildiyeye gitsin daha kötü olmadan.. Geçmiş olsun

vakit kaybetmeden doktora gitsene canim

Benm de çenemde var ufak ufak.Başlarda sivilce sanmıştım uzun süre.Sonradan anladım siğil olduğunu :110:Elma sirkesi deneyeceğim

Zeten sürekli gidip yaktiriyor ama her defadinda yeniliyor
sigil mikrobu gitmez canim. uykuya yatar ama gitmez. bu yuzden hep mucadele edecek.
yada bagisiklik sistemini.guclrndirecek vitamin istesin.dokt. dan. kendi basina almasin.

İncir yaprağı sütü.
Oğlumda vardı, kaç kere buzla yaktırdık yine tekrarladı, yazlıkta incir yaprağı sütü ve denize girmesi ile kurtulduk şükür

Benim kizimin ayaginda cikti
Doktor 2 saniyede dondurdu ve birbilac verdi 3 gun surduk.gecti kurtulduk
Egzama oldu erkek arkadasim sakalinda yine ayni doktor birbilac verdi 1 haftada yok oldu.
Istanbuldaysaniz mutlaka tavsiye ederim devlet hastanesinde bir doktor hanim fakat cok alakli ve henuz cozemedigi bir sey olmadi semtte ki herkesin cildiyecisi neredeyse : )

Benim kizimin ayaginda cikti
Doktor 2 saniyede dondurdu ve birbilac verdi 3 gun surduk.gecti kurtulduk
Egzama oldu erkek arkadasim sakalinda yine ayni doktor birbilac verdi 1 haftada yok oldu.
Istanbuldaysaniz mutlaka tavsiye ederim devlet hastanesinde bir doktor hanim fakat cok alakli ve henuz cozemedigi bir sey olmadi semtte ki herkesin cildiyecisi neredeyse : )
Daha once dondurma işleminide uyguladı ams bi fayda etmedi

Ben de siğil çok vardı eskiden, doktora gitmiştim ilaç yazmıştı epey pahalıydı ama işe yarar diye almıştım hiç etkilemedi.
Eczaneye gittim siğil için ilaç istedim 10 liraya bir tane verdi o geçirdi abartısız 20ye yakın vardı bende bir daha da çıkmadı ama benim elimdeydi yüzde de aynı olur mu bilemiyorum..

Back