- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
Kızlar yüzde oluşan sigillerin kalıcı ve kesin bi tedavisi varmı.Bi yakınım bu sigillerden başı fena halde dertte varsa bildiginiz bi yöntem lütfen bilgi verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende ilk defa gördüm ama varyüzde siğilmi olur ilk defa duydum. varsada elma sirkesi bastırsın iki üç sefer sonra sonuç alır.
Sizinkidemi yuzdeydi ve bununki oyle büyük değıl küçük küçük bi çok taneElma sirkeli pamuğu üstüne bantla bir gece kalsın.Ben yaptım o şekilde kurtuldum.
Zeten sürekli gidip yaktiriyor ama her defadinda yeniliyorElde çıkan sigilleri doktora gidip yaktiriyosun(acisiz agrisiz bi işlem) ama yüzdekini nasıl yapar bilemiyorum hassas biyer çünkü.. Cildiyeye gitsin daha kötü olmadan.. Geçmiş olsun
Küçüktü ve omzumdaydı,netten biraz araştırın,elma sirkesi çok iyi geliyor.Sizinkidemi yuzdeydi ve bununki oyle büyük değıl küçük küçük bi çok tane
dokt. gidip yakma veya dondurma veya aldirma yaptirior..Kızlar yüzde oluşan sigillerin kalıcı ve kesin bi tedavisi varmı.Bi yakınım bu sigillerden başı fena halde dertte varsa bildiginiz bi yöntem lütfen bilgi verin
sigil mikrobu gitmez canim. uykuya yatar ama gitmez. bu yuzden hep mucadele edecek.Zeten sürekli gidip yaktiriyor ama her defadinda yeniliyor
Incirin yapraginin sutu varmı yoksa incirin kendi sütümüİncir yaprağı sütü.
Oğlumda vardı, kaç kere buzla yaktırdık yine tekrarladı, yazlıkta incir yaprağı sütü ve denize girmesi ile kurtulduk şükür
Daha once dondurma işleminide uyguladı ams bi fayda etmediBenim kizimin ayaginda cikti
Doktor 2 saniyede dondurdu ve birbilac verdi 3 gun surduk.gecti kurtulduk
Egzama oldu erkek arkadasim sakalinda yine ayni doktor birbilac verdi 1 haftada yok oldu.
Istanbuldaysaniz mutlaka tavsiye ederim devlet hastanesinde bir doktor hanim fakat cok alakli ve henuz cozemedigi bir sey olmadi semtte ki herkesin cildiyecisi neredeyse : )
Iki defa ayrı ayri hocaya gitti ama yine fayda etmediBenim kucukken parmaklarimda cikardi bi gun hocaya goturduler.Hemen gecti on bes senedir bi daha cikmadi.
Ardindan bir ilac kullandik biz ama belki dondurma tek etkili degildir bilemiyorum.Daha once dondurma işleminide uyguladı ams bi fayda etmedi