• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siğil !!

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
Siğille Başınız Dertte mi ?
Siğil'in Üzerine İncir Sütü Sürün Sabaha Hiç Bir Şey Kalmıyor.. :34:

Geçmiş Olsun..​

Annemde incirin sütüyle geçmesine yardımcı olurdu siğilinin. ama şimdiki geçmiyor, ilaç bile fayda etmiyor :26:

Bismillâhi türbetü erdınâ bi rîkati ba'dınâ li yeşfiye sekıymünâ bi izni rabbinâ

Arkadaşlar bu duayı geçinceye kadar her gün okuyabildiğiniz kadar okuyun, ben herşeyi denedim sadece bu dua iyi geldi.

Allah şifa versin.

bulduğum her incir yaprağı sütünü mü sürmedim,dolunayda şunu oku,elini toprağa bas bunu okuları mı denemedim senelerce geçmedi siğillerim..sonra aldırdım kurtuldum

Kesinlikle katılıyorum.Benim de çocukken dizimde çıkmıştı incir sütü sürdüm 2 günde bişey kalmadı.Daha da olmadı.Acaip bi ilaç resmen..Eşimin gözünün önünde de siğile benzer bi et beni çıktı onda da deneyeceğim..bakalım onda işe yarayacak mı..

Bendede vardı elimi kaplamıştı nerdeyse çok çoğalıyodu.
İncir sütüde sürdüm siğil ilacıda sürdüm çok kaşındırıp canımı acıtmaktan başka işe yaramadı..
Sonra bi teyze elimdeki sayılar kadar buğday okudu onları kesip ateşe attı bi hafta geçmeden senelce cebelleştiğim siğillerim yok oldu..
Oh Allah'a şükürkii..

benim de çenem de çıkmıştı çok kötüydü ama bitkisel birşey uygulamadım şahsen bir teyzemiz vardı ona bir güzel okutturmuştuk o da onun haricinde soğana birşeyler yaptı buğday falan batırmıştı okumuştu işte sonra soğanı güneşe astık öyle olması gerekiyordu soğan kurudukça benim siğilimde kurudu :)

selamm kızlarr
benim 6 yaşındaki oğluşumdada bir tane var ayak baş parmağında bii türlü geçiremedik etrafımda inciir ağacıda yok geçen gün hastanenin bahçeside buldum hemen orada sürdüm ama bir seferlik oldu anca gerisi gelmedi yani sonra hastaneye götürdüm..orada tüpün içerisinde yakıcı bi madde var bileniniz vardır ondan sıktılar biraz canını yaktı hiç bir ilaç vermedi geçmezse 2 hafta sonra yine gel tekrarlıyalım dedi tabiki geçmedi ikinciyi tekrarlattık bayağı bi sıktı ilaçtan...sözde ilaçtan sonra su toplayıp yaraya dönmesi gerekiomuş ama hiç bişi olmadı :) bilmiorum napıcam marmara forumda ayaksağlığı merkezi vardı ortapedik ürünler satılıyor hemde ayak sağlığına bakılıyordu..baktılar bilindik bi ilaç verdiler o kadar hala faydasını bulamadık
eskiden babaannem okurdu hemen geçerdi..şimdiki siğiller çok inatçı..
kesin geçiren bi ilaç bulan lütfen benide haberedar etsinnnnnnnnnnnnnnn

ben incir sütünü denedim, eritiyor galiba çok hatırlamıyom çocuktum, siğilde bir yanma ve kaşıntı olduğunu hatırlıyorum. Ama tam geçirmemişti galiba.

Kızlar siğille ilgili çok kötü bir anımı anlatayım. Liseye gidiyorum, kolumun iç tarafında bir siğil var, çok kafaya takıyordum o yıllarda. Birgün arkadaşıma gittim. Oturuyoruz, siğilden konu açıldı, bizde siğil ilacı var dedi. aaa getir süreyim dedim. Bir damla damlattım denk getiremedim kolumdan aşağı aktı, bir damla daha tamlattım bu denk geldi fakat bir miktar daha kolumdan aşağı aktı. Bir müddet sonra inanılmaz yanmaya başladı, ilacın aktığı yerler bembeyaz, sonuç yanık. Siğil ilacının ne olduğunu böylelikle anlamış oldum. Anneme çok kızıyorum, beni bilinçlendirmediği için:50:

Back
X